Tippek a tökéletes szempillákért

by

2013.06.16.

Amennyiben kicsik a szemeid, ajánlatosabb a szempillaspirált csak a felső pillákra felvinni, így optikailag sokkal nagyobbnak tűnnek majd. Ezzel ellentétben nagy szemek esetén, érdemes a szempillaspirált a felső és az alsó pillákra egyaránt felvinni, hisz ez némileg szűkíti a tekinteted.

Szerezz be egy szempillakefét vagy szempillaecsetet, ezeket bármely drogériában megvásárolhatod. Hisz amellett, hogy átfésülheted vele a szemöldököd, akkor is hasznát veheted, ha összeragadnának a szempilláid a szempillaspirál felvitelekor. A tiszta kefével könnyedén átfésülheted azokat. Vízálló szempillaspirált sportoláshoz, strandoláshoz, illetve nagyon indokolt esetben ajánlatos csak használni, mert a legtöbb márka maradéktalanul csak nagyon nehezen távolítható el, melyhez mindenképp speciális vízálló sminklemosóra van szükség. 

00560big_426x639.jpg

További hasznos tippeket az Activia oldalán olvashattok.

A cikk az Activia.hu oldalán jelent meg. 

Fotó: Vogue

 

Kövess a facebookon is! Katt IDE :)


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr65356286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'