Mitől lesz tartós a szemfestéked?

by

2013.08.15.

Milyen legyen a szemfestéked? Füstös, vagy visszafogott pasztell? Egy dolog minden esetben fontos, mégpedig a tartósság. Hisz, kinek van kedve, egy szétfolyt, esetleg összecsomósodott szemfestéken mérgelődni? Hogy ezek a malőrök ne következzenek be, érdemes néhány apróságra figyelni a szemfesték elkészítésekor.

48fef9c15b3c3d651ce04aab37e75ff5.jpg

Első lépésként fontos, hogy a felesleges zsírlerakódást eltüntesd a szemhéjaidról. Ezt a leggyorsabban egy könnyed, arctisztító tonikkal teheted meg. Vigyél fel egy kisebb mennyiséget a tonikból egy vattakorongra és óvatosan, de alaposan tisztítsd meg a szemhéjaid.

Második lépésként, teremtsd meg a sminked alapját egy szemhéj primer segítségével. Ezek a termékek egy olyan „kezdőréteget” biztosítanak sminkednek, melyen minden szemfesték, legyen az por állagú, vagy krémes biztosan a helyén marad szinte egész nap.

További hasznos tippeket az Activia oldalán olvashattok.

A cikk az Activia.hu oldalán jelent meg.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr955462536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'