Barcelona <3

by

2013.12.12.

Aki többször jár erre már észrevehette, hogy az utóbbi időben némileg "eltűntem". Nos, eltűnésem oka egy csúnya megfázás, továbbá egy gyönyörű utazás, mégpedig Barcelonába. Korábban olvashattátok, hogy részt vettem a L'Oréal Professionel és az InStyle Magyarország által szervezett stílusversenyen, ahol elnyertük mentoráltammal Renivel a zsűri szavazatát és mi is utazhattunk Barcelonába négy napra :-) Hatalmas örömmel töltött el mindkettőnket, hogy a zsűri szavazatával juthattunk el egy álomvárosba. <3 Visszacsatolás számunkra arról, hogy jó úton járunk, van értelme annak amit csinálunk. Az utazáson kívül egy megjelenéssel is büszkélkedhetünk az InStyle következő számában. Keressétek a 2014 január-februári számot, ahol egy interjú is készült velünk, ahol eláruljuk többek között azt is, hogy valójában mi is volt a koncepciónk :-) 

Barcelona belopta magát a szívembe, az már biztos. Egyedülálló hangulata, fantasztikus építészete, lazasága egyszerűen magával ragadó. Rengeteg program várt minket odakint. Például szuper izgalmas idegenvezetés a város legfantasztikusabb helyein, csodás tapas vacsorák, a L'Oréal Akadémia látogatása és persze rengeteg shopping. Mindemellé pedig egy imádnivaló társaság dukált. Fantasztikus élmény volt, és iszonyatosan hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen klassz embereket ismerhettem meg egy ilyen csodás környezetben! <3 

ui.: Hogy mit rejtenek a bevásárlótáskák, arról hamarosan többet is elárulok ;-)

ep.jpg

bea.jpg

nat.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr95688252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'