Clean warm Cotton love

by

2014.04.17.

Nyuszisimogatás és tojáskeresés helyett, idén húsvétkor úgy tűnik egy meleg tea, vagy egy forró kakaó társasága lesz a nyerő program otthon a kanapén. Mikor megrendeltem az alábbi CLEAN tusfürdőt, a Warm Cotton szériából, még nem gondoltam, hogy szeptember előtt előveszem. Mégis így lett! :-)

Kifejezetten örülök, hogy a kezembe került ez a tusfürdő, ami első szaglásra a tubusból, leginább egy Persil White mosópor illatára hajaz. :D Ezzel a kijelentéssel nem hoztam senkit lázba, hogy kipróbálja? (hihi) Ez még azonban nem vette el a termékbe fektetett hitem. Így most, nulla fok környékén vonult is a tusonlónkba egy tesztre. Surprise- surprise, vízzel vegyítve a "Persil-ből", egy frissen mosott (öblített), még nedvesen vasaló alá került ruhadarab illatát árasztja. Egyszerűen mennyei! 

Pont erre az illatra vágytam a csomagolás láttán. A fehér, csillámpor szerű gél-krém, hidratálni viszont nem hidratál. Az &Other Stories tusfürdőm mellett, ilyen szempontból nagyon alul marad. Van még min fejldőni tehát kedves CLEAN! :-) Ettől függetlenül rajongó lettem, az illatt teljesen magával ragadott...<3 

 

 

IMG_2036.jpg

 

IMG_2037.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr356042293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'