Hairy question

by

2014.04.25.

Azt, hogy mit ítélünk szépnek és mit nem, teljes mértékben szubjektív.Vannak azonban különböző tényezők, amelyek nagy mértékben befolyásolnak, befolyásolhatnak minket ennek megítélésében. Az egyik ilyen tényező a szépségipar. 

A hónaljszőrzet, egy nőnél például, hatalmas feltűnést okoz. Pedig valójában egy teljesen természetes dologról van szó. Ezt többek között annak köszönhetjük, hogy a szépségipar évek óta a fejünkbe tetoválta, hogy egy női hónalj márpedig borotvált. Ben Hopper fotós erre reflektálva, olyan nőket kapott lencsevégre, akik megmutatják hónaljszőrzetüket.

Vajon ha a szépségipar nem ezt sulykolta volna belénk hosszú éveken át, a többség szépnek látná most a hónaljszőrzetet? 

honalj.jpg

Kollázs: Enn

Forrás, fotók: Brigitte

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr546082189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alterina 2014.04.26. 15:28:25

A kapitalizmusban a tudatunk tartalmát is tőkés vállalatok állítják elő, így (egyre inkább) a profitérdekek mondják meg, mit gondoljunk szépnek és jónak.
www.facebook.com/anarchoinfo

jet set 2014.04.26. 16:02:21

Gusztustalan a szőrös női hónalj.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'