Toni&Guy Fashion Week Budapest beauty summary

by

2014.04.28.

Április egyik legizgalmasabb rendezvénye kétségkívül, a Toni&Guy Fashion Week Budapest volt, ahol nem csak a szebbnél-szebb ruhák, hanem a gyönyörű sminkek és hajak láttán is szaporább lett a szívverésem. Mit is kell tudni a rendezvényről?

Magyarország legszínvonalasabb divateseményéről van szó, ahol magyar divattervezők legjobbjai vonultatják fel legújabb kollekcióikat. A szervezőket, tervezőket, a sminkért és hajért felelős csapatot egyaránt jellemzi a profizmus. Szubjektvív benyomások:

Helyszín: Dorottya Palota. Tökéletes választás.

Kifutó: Letisztult, fehér, minimalista némi geometriai játékkal fűszerezve. IMÁDAT!

Kedvenc kollekció: Míg a legutóbb a Je Suis Belle, most a NUBU ejtett teljesen rabul. Csodás kollekció, imádnivaló kiegészítőkkel, legszívesebben az összes sálat hazvinném...

Kedvenc smink: A sok inspiráló fantasztikus munka közül igen nehéz egy kedvencet választani, de mindent összevetve a Je Suis Belle kollekciójához készített smink volt számomra a leginkább emlékezetes. “A fény sajátos játékának természetessége“ magával ragadó.

Kedvenc haj: A Nanushka kollekcióhoz készített rendezetlen, laza, vízparti hullámokra emlékeztető, copfba fogott tincsek egyszerűen csodásak voltak.

Modell love: Kondás Kata különlegessége igazán elbűvölő.

Must have: Egy fekete laza esésű kötött kardigán a NUBU kollekcióból.

Érdekesség: Egyértelműen Mihalik Enikő feltűnése a USE unused bemutatón. Persze titkon azért abban reménykedem, hogy egyszer őt is láthatom egy magyar kifutón.

Vágyak a jövőre: Szuper lenne, ha az esemény egy napról lassan-lassan 2-3 napra nőhetne, továbbá Tomcsányi Dóri legújabb kollekcióit is NAGYON szívesen látnám a TGFWB kifutóján.

Az alábbiakban pedig fogadjátok szeretettel, a csodás hangulatfotókat kollázs formájában. Továbbá a frizurák és a sminkek pontos leírását.

kcka.jpg

sz_2.jpg

SZEGEDI KATA

KATASZEGEDI_makeup_low.jpg

SMINK

"ARC: Mineralize charged moisture géllel hidratáltuk és Mineralize charged water hydrating mist-el frissítettük a bőrt Prep + Prime skin smoother-el készítettük elő a bőrfelületet lágy és tökéletes bőrkép elérése érdekében Fac e and body alapozóval értük el az üde, organikus, friss bőrt és Cream Color base “Luna” árnyalattal mostuk el a homlokon az Atlantic blue élénk égkék színét. SZEMEK: A Camel coat prolongwear paintpot különlegesen szép, meleg világos szürke színével krémes árnyékot simítottunk a szem köré a #287-es ecsettel A szempillák végeit intenzív tiszta kék színnel festettük Fa lse lashes Blue charge spirállal. AJKAK: Utterly delicious mineralize rúzzsal puhán festettük, satíroztuk az ajkakat #217-es satírecsettel"

HAJ

"Kata Szegedi 2014-es ősz-téli kollekcióját a városi amazonok ihlették. A különlegesen felépített frizurában több stílus harmonizál. A fejtetőn megemelt, alul tupírozott és kócos fonattal ékesített frizura, a TONI&GUY HMW Tengeri sós texturáló spray segítségével matt állagot kapott, amelyet TONI&GUY HMW Erős tartású hajlakkal fixált a fodrász csapat. A haj különlegessége a fejcsúcson elhelyezett laza konty, amely eredetivé varázsolja az amúgy már jól ismert „braids and plaits” hajtrendet."

i.jpg

sssz_1.jpg

JE SUIS BELLE

JSB_makeup_low.jpg

SMINK

"ARC: Studio Moisture fix krém, Prep + Prime Vibrancy Eye Üde, hidratált hatású alapozás Mineralize Moisture SPF15 Foundation használatával Szemöldök: Brow Set a szemöldök természetes színvilágához igazítva. A szemöldököket finoman rendezetté tettük a meglévő színeiket figyelembe véve. Szem: Pro Longwear Pa int Pot Chrome Angel árnyalatban kiemelve a tekintetet. A szemeket Liquid Liner Bootblac k tusvonallal emeltük ki, a pillákat dúsra, drámaira festettük Zoom waterfast blac k lash segítségével. Arccsont: a smink különlegessége a highlighterként használt plasztik pöttyök applikációjában rejlik, amelyek prizmaszerűen verik vissza a fényt. Ajkak: Cremestick liner Summerfruit színben a természetes kontúrozásért, majd Mineralize rich lipstick Dreaminess az ajkak dús, természetes, nőies hatásáért."

HAJ

"Friedman Péterék a Je Suis Belle 2014-es ősz-téli kollekciójával újraélesztik az igazán retro banáncsattot. Az elöl megemelt, tupírozott frizura a TONI&GUY HMW Hajtőemelő pornak köszönhetően friss és igazán dús hatást ért el, mindemellett a tupírozás ellenére igazán könnyed hatást idéz majd a kifutókon a ’80-as évek egyi legnépszerűbb hajkiegészítője."

ssssz_1.jpg

ANDA

ANDA_makeup_low.jpg

SMINK

"ARC: Complete comfort cream: egyenletes, friss, üde bőrállapot Mineralize skinfinish + studio finish concealer palette: egységes, egyszínű, egyszerű - árnyékolás nélküli – bőrszínt festettünk a #188, és a # 190 ecsetekkel
Blot powder: #187 ecsettel könnyedén mattítottuk az arcbőrt. SZEMÖLDÖK: Eye Brows ceruza Stud árnyalatban: a szemöldökök vonalát kiegyenesítettük, a tusvonal felső vonalához és az arc formájához illesztve. Szem: Fluidline blac ktrac k - A #212-es és a #209 ecsetekkel derékszöget húztunk a szemhéjra, majd a belső részeit befelé satíroztuk. A pillákat festetlenül hagytuk, a figyelem így teljes egészében a rendhagyó tusvonal formájára összpontosult. AJKAK: Pro Longwear Soft Shell #318-as ecsettel: az ajkak színét tompítottuk, egységesítettük."

HAJ

"Anda Emília szezonális kollekcióját a mértaniság jellemzi. A tervezőnő friss kollekciójához a TONI&GUY
Fashion Week Budapest vezető fodrásza egy sleek stílusú, a hajtincsek alján összefogott laza copfot képzelt el.
A semleges frizurát Emi és Péter méretre szabott bőr kiegészítőkkel dobták fel, amelyek széles sávban borítják a copf alját valamint a fül mögül mértani pontossággal kikandikáló vékony tincset. A hajat TONI&GUY HMW Hidratáló fényspray és ecset segítségével fésülték tükörsimává."

iii.jpg

zz.jpg

Nanushka_makeup_low.jpg

SMINK

"ARC: Prep + Prime Moisture infusion és Studio Moisture krémmel gazdagon tápláltuk és hidratáltuk a bőrt. Matchmaster alapozót és Prolongwear korrektort használtunk #190-es ecsettel a natúr, matt végeredmény érdekében, természetes hatású szeplőket fröcsköltünk a bőrre. A nemesi csontozatot intenzíven hangsúlyoztuk erős fény-hatásokkal Strobe liquid krémmel. SZEMEK: #239-es ecsettel, Groundwork és Layin’ low Prolongwear paintpotokkal természetes, lágy árnyékot festettünk a szemhéjra. A szempillákat Fa lse lashes extreme blac k szempillaspirállal hangsúlyoztuk. SZEMÖLDÖK: A Fluidline brow gel Dirty blond árnyalatával hangsúlyoztuk a szemöldököt, és a kósza szemöldökszálakat Quiet Brunette Prolongwear Wa terproof Brow Settel fésültük formára. AJKAK: A Mineralize Lipglass Lovingly yours és Be nice árnyalataival ragyogó, hidratált fényt csaltunk az ajkakra"

HAJ

"Sándor Szandra 2014-es ősz-téli kollekciójához ebben a szezonban is a természetesen szöszös, laza textúrájú
természetes frizura illik a leginkább. Idén áprilisban a TONI&GUY HMW Tengeri sós texturáló spray felelős a matt, kusza, vízparti hullámokért, amelyek a tarkón lazán összefogva adják meg a különleges „urban-beach” look érzetét."

u.jpg

NUBU

NUBU_hair_low.jpg

SMINK

"ARC: Strobe liquid hidratálóval belülről jövő ragyogással láttuk el a bőrt, a stratégiai pontokon mattítottuk az arcbőrt Prep + Prime transparent finishing púderrel légies, finom mozdulatokkal. Prep + Prime beauty balmmal egységesítettük a bőrt #130-as ecsettel . SZEMEK: #242-es ecsettel vastag, naiv ecsetvonással festettük a szemeket; #204-es szemöldök ecsettel, monokrom szürke, fehér, kék, vagy fahéj színnel a pillákon ugyanazt a színt használtuk. Clear brow settel a szemöldökformát kiemeltük. Ajkak: Brave színű rúzzsal natúr, természetesen matt ajkakat varázsoltunk #316-os ecsettel"

HAJ

"A NUBU legújabb kollekciójához készült frizurát a TONI&GUY HMW fodrász team a friss hatás elérése érdekében első épésként körkefével fésülte egyenesre, amelybe egy-két helyre a természetesség, a kócosabb, lazább stílus érdekében szárításkor kissé meggyűrtek pár tincset. A natúr hajat a nemzetközi catwalkokon is
igen trendi oldal- illetve középválasztékokkal dobták fel, amelyeket a választék mentén TONI&GUY HMW Hajszérum cseppekkel fényesítettek a kontraszt kedvéért."

ii.jpg

ssz_1.jpg

USE UNUSED

USE_makeup_low.jpg

SMINK

"ARC: Mineralize charged water moisture gel, Mineralize charged water eyecream Studio Tech alapozó a púderes, matt hatás eléréséért. Szemöldök: Pro longwear waterproof brow set világos árnyalatai - világosítottuk a szemöldököket, így még hangsúlyosabbá téve a szemhéjak fényességét. Szem: Kohl Power Eye Pencil Feline színnel az alsó és felső szemhéjakat erőteljesen körbe satíroztuk, Fluidline Rich Ground árnyalatát használva bázisul, erre kerültek a szemhéjpúderek (Eyeshadow Coppering, Pro Longwear Hot Pa prika, Mineralize Blush Love Thing). Az alsó és felső belső kontúrt feketével emeltük ki fokozva a drámai hatást (Kohl Power Eye Pencil Feline) A pillákat egy #36 műszempillával hangsúlyoztuk. AJKAK: Az ajkakra finom púderárnyalatot használtunk, Matte Lipstick Kinda Sexy árnyalatban."

HAJ

"A USE unused A/W 14-es ruhakollekciójára egy klasszikus frizuratrend teszi fel a pontot. A TGFWB hairstylist
csapata egy fényes, sleek stílusú hajat készített a tervezőtrió számára, amely egy fejtető mögött parányit kiemelt copfban aposztorfálódik majd a kifutón. A kusza, szálló tincseket ecsetekre fújt TONI&GUY HMW Erős tartású hajlakkal simították hátra és fixálták."

Fotók: Glódi Balázs


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr966092554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'