Baby blue Lush love

by

2014.05.15.

Újdonságok mindig lázba hoznak, ha netán még természetes szépségápolási termékekről is van szó, még jobban lázba jövök. Ezért különösen vártam, hogy végre akcióba lendíthessem a Lush samponom (türkiz) és testradírom (zöld) szappan kivitelben. Kicsit sem hétköznapi, de éppen ezt imádom benne. Miért is ne lehetne egy sampon szappan formátumban. Zseniális! Nem csak a formátuma, hanem az állagát és a hatékonyságáz is annak mondanám. Valami oknál fogva sokkal tisztábbnak érzem a fejbőröm és a hajam a használata után. Semmilyen samponnál nem éreztem ezt még korábban. Ahogy vízzel kerül kapcsolatba, egy hatalmas habtenger veszi körül az embert kb két másodperc alatt, na és az illat...., hát azt Ti is tudjátok. Néha csak úgy előveszem és szagolgatom a fürdőben <3

 A második izgiség pegig egy testradír, ami most pont megfelelően távolítja el az elhalt hámrétegeket a  bőrömről, hogy végre bevethessem az önbarnítómat, mert a jelenlegi "mentőautós helyzet" tarthatatlan. A tavaly beszerzett Bioderma nagyon klassz, de már új teszteken töröm a fejem. Amit mindenképp szeretnék kipróbálni, az a St. Tropez ikonikus kencéje, a Bliss spray fomátumú önbarnítója és a This Works Perfect Legs Gradual Tan krém, ami kicsit nagyobb beruházás, dehát Lisa Eldridge ajánlotta. (blush). We will see! Remélhetőleg egy szép, egészséges színt :-)

IMG_2302.jpg

IMG_2304.jpg

IMG_2303.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr296150296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'