Dove Advanced ZEN

by

2014.06.06.

Ritkán van lehetőségem sajtóeseményeken résztvenni, de amikor a BigBag Pr meghívója robog be a postaládámba megteszek mindent, hogy az adott eseményen részt tudjak venni. Hogy miért? Mert a részletekig profizmus jellemzi munkájukat! Mát többször bebizonyították, hogy egy sajtóesemény lehet inspiráló Magyarországon is.

Így történt ez tegnap is, amikor a Dove Advanced Hair Series bemutatóján jártunk a ZEN Garden-ben.  Imádtam a helyszínt, a harmóniát ami körülölelte az eseményt. A japán kert hangulata, a dekor színek, sőt az ételek és italok is tökéletesen passzoltak az új termékcsaládhoz. A termékek pedig! <3 Azt hiszem imádni fogjuk! (hamarosan érkezik egy részletesebb beszámoló a termékekről) Addig is fogadjatok szerettel néhány hangulatfotót az eseményről <3

IMG_2656.jpg

IMG_2671.jpg

IMG_2666.jpg

IMG_2663.jpg

IMG_2667.jpg

IMG_2694.jpg

IMG_2677.jpg

IMG_2691.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr826282158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'