Pixibox august edition

by

2014.07.11.

Itt a nyááár?! Igaz, most épp elég jól rejtőzik, de ha belesek a legújabb Pixiboxomba máris újra tombol. Már abban a pillanatban, mikor kinyitottam szerelembe estem, ugyanis mennyei illat áradt a kis minimál csodadobozból. Imádom a Pixibox koncepcióját! A  gondosan összeválogatott termékek nem csak az évszakhoz illenek 100%-ban, hanem egymáshoz is. Még a termékek színei is harmonizálnak egymással. <3 De mit is rejtett ez a Pixibox?

Clinique Age Defense BB krém SPF30- Alapvetően nem vagyok sem alapozó sem BB krém párti, csak nagyon "indokolt" esetekben. Ennek a krémnek viszont szuper az állaga, magas UVA/UVB szűrővel rendelkezik és nagyon szépen fed. Szóval akinek épp "indokolt" az esete, bátran ajálom :-)

Essie körömlakk- A kultikus Essie körömlakkok közül, már régóta szeretnék egyet kipróbálni, így különösen örültem mikor megláttam a dobozban. Ez a csodás, erős pink, több mint tökéletes a nyárra. A lakk minősége és a kisecset is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Like!

Schwarczkopf Professional Essensity Color & Repair sampon/balzsam- Szerencsére a trend a természetes, szépségápolási termékek irányába megy. Olyan sampon és balzsam azonban még viszonylag kevés van a piacon, ami mindezt hozza és emelett még hatékony is. Egy próba után nagyon jó véleménnyel vagyok ezekről a termékekről.  Nyilván több alkalmazás mutat majd releváns képet. Stay tuned! 

BOMB Cosmetics Szappantorta- Az illat mesés, a forma akár egy szelet sütemény. A fiókomban várja, h bevetésre kerülhessen :-)

BOMB Cosmetics Little Hotties illatpasztilla- Ők okozták azt a fantasztikus illatot, a doboz nyitásakor. <3 Különböző színekben és formákban pompázó,kézzel készített viaszpasztillákról van szó amik aromalámpába téve felolvadnak és mesés illatot varázsolnak! Must have!

Karl Lagerfeld parfümök (minta)

Vichy 50+ naptej (minta)

Vichy nyári strandtáska 

IMG_3607.jpg

IMG_3621.jpg

IMG_3615.jpg

IMG_3614.jpg

IMG_3611.jpg

IMG_3617.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr676477085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'