Matte skin at summer!

by

2014.07.22.

Matt bőr zsíros, illetve vegyes bőr esetén sem lehetetlen. Most nem smink, hanem (akár smink előtti) bőrápolás oldaláról közelítem meg a kérdést. Egy dolgot le kell szögezni: Nincs olyan termék ami hosszútávon, tökéletesen mattá varázsolná a nagyon zsíros arcbőrt. A zsíros bőrre kifejlesztett, jó minőségű, természetes összetevőket tartalmazó termékeknek a lényege az, hogy minél hosszabb időre biztosítani tudják az olajos réteg "felszínre törését", . Amennyiben ezt egy termék, négy, öt órán át biztosítani tudja, nagyon jó termékről van szó. 

Ez az időtartam növelhető különböző szérumokkal, arcpermetekkel. Az én bőröm vegyes, T vonalon zsíros, ezt leszámítva érzékeny és száraz. A "csodafegyvereim" pedig az alábbiak a nyári időszakra.

Minden reggel alaposan leöblítem az arcom hideg vízzel, majd finoman, könnyed mozdulatokkal áttörlöm a Konjak szivaccsal (további szivacsok ingyenes szállítással ITT, infók pedig ITT). Ezt követően a T-vonalra felviszem az Aromatherapy Associates Mattifying szérumot (beruházás, de egy fél életre elegendő a tartalma), ami azonnal! (nem csalás, nem ámítás) gyönyörű mattá varázsolja a bőröm. A tág pórusokat is gyönyörűen összehúzza. (aki teheti, mindenképp próbálja ki) Imádom az Aromatherapy Associates termékeket, de talán ez a termék az abszolút kedvencem eddig tőlük. Ezt követően jöhet az alapozó. Én nagyon ritkán viszek fel alapozót, de ha mégis, a színezett enzimes Caudalie fluidhoz nyúlok. (ITT elérhető) Ha napközben felszínre törne az orrom környékén némi olajos csillogás, imádom a tavaszi-nyári időszakan az alábbi Caudalie Beauty Elixirt (nagy kiszerelésben ITT,  elérhető ingyenes szállítással) az arcomra fújni. Megnyugtat és felfrissít némi mentával, mindemellett pedig összehúzza a tág pórusokat. Egy igazán kultikus termék, ami szintén beváltja a hozzá fűzött reményeket. Nektek melyek a kedvenc nyári arcápolási termékeiket?

IMG_3837.jpg

IMG_3855.jpg

IMG_3854.jpg

IMG_3856.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr36530245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'