Fenjal shower cream dream

by

2014.08.26.

Imádok tusolni, de a nagyon! forró víz alatt percekig állni (ahogy én teszem :-), nem túl egészséges a bőr számára. Ebből kifolyólag folyamtosan kutatom és keresem a legjobb tusfürdőket (is), amik bírják a kiképzésem ,és emellett hidratálnak és nem szárítják ki a bőröm mégjobban.

Nehéz feladat, de persze challenge accepted! High-end fronton már megmutattam nektek a kedvenceim, ami három szuper tápláló olaj az Aromatherapy Associates-től. (épp leárazva ITT)  Mivel azonban az olajakat csak a "különleges" alkalmakra szánom, viszonylag borsos áruk folytán, feltérképezem a drogériák kínálatit is. Tavaly a Sancuary Spa (elérhető ITT épp leárazva) és a La Roche Posay egy-egy tusfürdője iránt volt nagy a szerelem, idén azonban svájci vizeken evezek szívesebben. A Fenjal márka biztosan ismerősen cseng sokak számára. Jól emlékszem anno, mikor gyerekkoromban Anyu szépségápolási polcán ékeskedett. Az első Fenjal termék, egy fürdőolaj 1962-ben már meghódította a beauty szerelmesek szívét. Hihetetlen, de igaz! A rengeteg innováció és kutatás eredményeként ma is osztatlan a sikere. Nekem meghódította a szívem!

Általában félve nyúlok a régi nagy klasszikusokhoz, mint például a Fa termékek, de most túltettem magam a félelmeimen és levettem a polcról ezt a csodás kis tusfürdőt. Milyen jól tettem! Persze ebben nagy szerepet játszott a csomagoláson olvasható német Stiftung Wahrentest "gut" minősítése, no és persze az illat, ahhh ez az illat, egyszerűen mennyei. Tiszta, visszafogott, finom és nőies. 

Ez a tusfürdő, biztosan versenybe száll nálam az idei év "beauty felfedezettje" címért, ahol erősen a dobogó környékére helyezném most. A menta színű, női alakot formáló flakonból, egy sűrített tej szerű krém bukkan elő, ami használat közben olyan, mintha egy selyeminget fújna a szél az ember bőrén. Not joking! Tusolás után pedig, selymes pihe-piha bőrt hagy hátra, aminek illata egyszerűen csak <3. Must have!

IMG_5924.jpg

IMG_5909.jpg

IMG_5903.jpg

IMG_5908.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr316617585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'