His "beauty stuff"

by

2014.08.29.

 Egyre inkább fogékony Ő is a különböző beauty termékekre. Nyilván ez összefüggésben van azzal, hogy nap mint nap beauty "fotózásba" ütközik, és a legkülönfélébb termékekről hallgat meséket :-) Ennek következményeként, egyre inkább csak szaporodik a termékek száma az Ő fürdőszobai kispolcán is. A jelenleg kedvelt darabok pedig az alábbiak:

1. Toni&Guy Men 2in1 Anti-Dandurf Shampoo and Conditioner - Imádom ezt a sampont (haha), igen én is szoktam néha használni, ugyanis ennek a korpásodás elleni samponnak, csodás frissítő hatása van. Imádom ezt a mentás illatot. Ő is nagy kedveli, mert tökéletesen hozza azt amire szolgál. Nincs korpa, kellemes érzés és a végeredmény pedig pihe-puha.

2. Dove Men Care Fresh Awake - Egy tusfürdő, amit be kell vallanom, hogy én választottam. Ez az illat...Férfias, friss, modern! Szereti a a 2in1 dolgokat, mint ahogy szerintem minden férfi. Így szuper választásnak bizonyult ez a tusfürdő, amiben apró szemcsék is vannak, az elhalt hámsejtek gyors eltávolításáért.

3. Signal White Now Men- Egy egészen izgalmas dolgot próbáhattunk ki nemrég, egy férfiaknak kifejlesztett fogkrémet. A szín pasis, az illat univerzális, a fogkrém zseniális (akár lányoknak is :D) Bővebb infót ITT találtok. Must try!

4. Garnier Pure Activ arclemosó zsíros bőrre- Ez a szenes arclemosó igazán klassz olyan férfiak számára ,akik problémás bőrrel rendelkeznek. Kényelmes, és ami nagyon fontos, nem szárítja ki radikálisan a bőrt. Nem feszül tőle az arcbőr használatát követően. Tusolás közben is használható, csak néhány perc és megvan a napi + szépségápolás az Ő számára is ;-) 

Clipboard02_1.jpg

Clipboard03.jpg

IMG_5943.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr356617565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'