September wishlist

by

2014.09.18.

Új hónap, új kívánságlista! Ebben a hónapban, egy csodás könyv, egy klasszikus rúzs, csipke, egy csodákra képes tiszító balzsam, egy "fiús" csizma és az ősz illata foglalkoztat! <3

1. Topshop fekete csipkés melltartó

Az idei szezon kiemelt és állandó klasszikusa a csipke. Egy "béleletlen", egyszerű vonalvezetésű darabra vágyom, amit itthon elég nagy mission beszerezni. A Topshop kínálatában viszont rengeteg gyönyörű darabra leltem, köztük erre a kis feketére is. LOVE!

2.  Dior Addict Extreme rúzs

Egy Dior palettához már van szerencsém, de azóta is, a következő Dior áldozaton jár az eszem. Egy Dior Addict rúzs, mindenki neszeszerébe kell, ugye? :D Feltétlenül pótolnom kell a neszeszerem hiányosságát, és be kell szereznem ezt a klasszikust is. MUST HAVE!

3."How to be PARISIAN" könyv

Nemzetközi, általam kedvelt bloggerek nem is beszélnek lassan másról, mint erről a könyvről. Négy párizsi írónő és egyben barátnő  Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret és Sophie Mas vacsorázni, partyba, irodába viszik az olvasót, miközben megmutatják, hogy viselkedik és öltözködik egy igazi francia nő. Pontos címek, szükséges gardrób alapdarabok, divat tanácsok és receptek, mind-mind megtalálhatók a könyvben. Izgatottan várom!

4. Omorovicza Termál Tisztító Balzsam

Szerencsés vagyok, hogy részt vehettem egy Omorovicza kezelésen. Azóta pedig nem bírom kiverni a fejemből, ezt az ikonikus Termál Tisztító Balzsamot, amibe legalább annyira szerelmes lettem, mint a korábban bemutatott EVE LOM csodába. I need this! <3 

5. Topshop fekete motoros csizma

Egy igazi "biker jacket"-en kívül, egy klasszikus csizmára is szükségem van idén. Ő lenne az egyik kiszemelt! <3

6. NEOM illatgyertya

Imádom az illatgyertyákat! Jó minőségű, természetes illóolajokkal, ami itthon elég ritka. A NEOM gyertyák az abszolút kedvenceim, minden tekintetben. Illat, összetevők és külső: telitalálat!

september_wishlist.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr396695179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'