Lovely autumn palettes

by

2014.09.25.

Minden igazi beauty rajongó szíve megdobban egy sminkpaletta láttán, az enyém is. :-) Ősszel pedig különösen szép, új darabok kerülnek a beauty polcokra. Körbenéztem a legjobb virtuális polcokon és az alábbi négy palettába azonnal szerelmes is lettem.

1. Urban Decay Naked Palette 2  - Az angol Urban Decay sminkmárka, tulajdonképpen a Naked paletta által vált igazán híressé. Ezek a mesterien harmonizáló színek (matt, szaténos és csillámos színek egyaránt), végtelen lehetőséget tárnak elénk. Nincs olyan alkalom, amire ne lenne egy megfelelő szín ebben a kis csodában. Smokey eye makeup rajongók is imádni fogják! Egy életre elegendő klasszikus. Nekem a Naked 2 a kedvencem, de a kulitkus Naked és Naked 3 paletta is elérhető már, ITT és ITT. Must have!

2. Dr. Hauschka 01 - A Dr. Hauschka márkát már nem kell bemutatnom senkinek. Egyszerűen csodásak ezek az organikus, szintetikus anyag mentes termékek. Talán kevesen tudják, hogy nem csak szépségápolási termékeket gyártanak, hanem lenyűgöző dekorkozmetikumokat is. Például az alábbi imádnivaló négy matt színből álló palettát, amivel gyerekjátékká válik a természetes szépség megfelelő hangsúlyozása.  Imádat!

3. Yves Saint Laurant Autumn Look Couture- A repertoáromból még mindig hiányzik egy Yves Saint Laurant szemfesték. Lehet, hogy az új őszi kollekció ezen darabjával végre kitöltöm az űrt? :-) Hát nem csodásak ezek a színek? <3 Ráadásul az Yves Saint Laurent szemfestékek is mesteri egyszerűséggel satírozhatóak, akárcsak a Dior szemfestékek. I need this! 

4. Guerlain Fall Collection Écrin 4 Coulueurs - A Guerlain dekorkozmetikumai, csak nemrég ejtettek rabul. A legújabb nude színű paletta, több mint imádat. Ismét "mindenre" gondoltak, ugyanis ez a paletta egy igazi multitalentum. Matt, csillámos, metál és szatén fényű színt is tartalmaz. Nude színek lévén, pedig igazán univerzálisan használható. Tökéletes minden alkalomra. 

+ RÁADÁS :-) Mostantól interaktív fotókat is találhattok majd a blogon. Ha a kurzort fotókra irányítjátok, apró ikonok (ez esetben szívek) jelennek meg, ahova a termékek elérhetőségét linkeltem most be nektek. (Mo-ra szállítási ktg nélkül) ENJOY! <3

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr706727549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'