Nuxellence Jeunesse = Endless beauty

by

2014.09.30.

Egyszer mindenkit utolér a ránctalanító krém gondolata. Kell már, vagy nem kell még? Itt-ott mimikai ráncok, amik egy éjszaka alvás után valahogy nem tűnnek el teljesen. Lehet ez a jel? Szerintem ez egy nagyon egyedi dolog, vannak akik genetikájuknál fogva sosem lesznek ráncosak és vannak akik hajlamosak. A bőr megfelelő hidratáltsága (belülről, kívülről) és a jó keringés "biztosítása", minden esetben hatalmas szerepet játszat az utálatos ráncocskák megelőzésében.

Nemrég Lisa Eldridge fantasztikus videóját lestem, ahol megmutatja, hogyan masszírozza ideje függvényében persze arcbőrét. A videóban arról is mesél, hogy jól emlékszik még gyerekként arra, hogy amikor csak volt Édesanyjának ideje, mindig masszírozta arcát. A mai napig nem ráncos az arcbőre. Én is hiszek ebben a módszerben. A masszírozáshoz például tökéletes a korábban említett Shu Uemura arcitsztító olaj, de persze más olaj is megteszi. Ez önmagában viszont nem elegendő szerintem, ezért egy  olyan krémet kerestem, ami rendhagyó módon igazán kortalan (nincs korcsoporthoz kötve a használata) és természetes összetevőkre épít.

A NUXE márkát már régóta emlegetem a blogon. Korábban a csodás szárazolajról, remek arckrémekről és ajakápolóról meséltem. Most szeretném nektek bemutatni a Nuxellence Jeunesse "bőrfiatalító" krémet, ami teljes egészében növényi formulán alapszik. Egyszerűen elképesztő az előtte-utána effekt. A krém felkenés követően, egy liftinggel ér fel. Láthatóan! feszessé, simává és egészségtől ragyogóvá varázsolja a bőrt, az első használat után. Ezt nevezem egy jó krémnek és be is emelném az imádott kedvenc termékeim sorába, amik nem csak a csomagoláson ígérgetnek, hanem azt be is tartják. LOVE, love, love!

IMG_6997.jpg

IMG_7002.jpg

IMG_7000.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr336646185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'