Runway beauty

by

2014.10.02.

Egy must see kollekcióról már hírt adtam a nemrég lezárul Paris Fashion Week kapcsán, de ma jöjjenek a "must see and must create" beauty trendek a kifutóról. Leginkább a Paris Fashion Week-en felvonultatott sminkek ejtettek rabul. Dries Van Noten zsenialitása határtalan..., a kollekció és a lookokhoz készült smink is imádnivaló. A 2015 tavaszi rtw kollekcióhoz készült sminkeket végignézve, azt kell hogy mondjam, hogy a trend egyértelműen a természetes, natúr sminkek felé tendál. Legyen természetes, de emelje ki a natúr szépséget. Thanks God!

A vörös, matt ajkak is befutók maradnak, ahol a középpontban teljes mértékben az ajkak maradnak. Feltűnő ajkakhoz, nagyon minimál szemsmink dukál! Missoni smink! <3 Érdekességként a Rochas "csomós" pilláit, a Dior pasztell plasztik-tusvonalát és az Erdem ombre rúzsát emelném ki. Abszolút nem mindennapi látvány egyik smink sem, mégis nagy a lamúr. Inspirálódni, kísérletezni szabad. <3 Ti melyik sminket próbáljátok ki otthon?

ui.: A hétvégén kerül megrendezésre a Central European Fashion Days és a Toni&Guy Fashion Week Budapest. A rendezvénysorozat keretein belül mutatják be a legnevesebb magyar divattervezők, köztük az egyik nagy kedvencem Tomcsányi Dóri is, legújabb 2015 tavasz/nyári kollekcióikat. Szeretnétek Ti is részt venni a bemutatón? Nyerjetek páros belépőket a bemutatóra! Részletek ITT!

1._4.jpg

2_4.jpg

3_5.jpg

Fotók: Style.com

Kollázsok: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr86751469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EeZ 2014.10.03. 06:56:02

Nem értem a divatot :) Enn gyönyörű, de a modellek nagyon nem tetszenek, műek és nem valódiak, lehet a munka rajtuk szép és innovatív ha a "modell" egyszerűen nem szép...

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'