Gift guide II.

by

2014.11.24.

Az ajándékötletek első felvonását már láthattátok a múlt héten. Ma következzen hát a második, ami szintén nőknek tartogat igazi kincseket. A posztban szereplő szépségápolási termékek szállítása Mo.-ra ingyenes. Fogadjátok szeretettel! <3

1. White lies notesz - Van olyan ismerősötök aki notesz függő? Én ismerek többek is. Ez a bájos kiskönyv pedig egyszerűen szuper ajándék, így karácsony környékén. Btw a Topshopnál még mindig 70%-os leárazás van. Érdemes körbelesni! BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

2. Blue rose a vonalú elegáns ruha - Ünnepi alkalmakra, egy klasszikus dukál. Ez a ruha pedig, egy igazi "Mademoiselle"-nek való! :-) BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

3. Urban Decay Naked 3 paletta - Egy ajándék, amitől garantáltam minden nő örömkönnyekben tör ki. Ez a sokoldalú, nude színekből álló paletta, minden alkalomra tökéletes. Must have!

4. Deborah Lippmann körömlakk - Egy igazi uxus körömlakk, csodás, igéző színben! 

5. Olivia Burton Big Dial óra - Egy impozáns, maszkulin óra, ebben az évben igazi "must have" kiegészítővé vált. Ez a darab, egy igazán univerzális szépség. BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

6. DIOR Crem Abricot körömápoló balzsam - Egy ikonikus luxus balzsam, ami remekül kényezteti és megerősíti a körmöket, a kis tégely pedig egyszerűen gyönyörű.

7. Aromatherapy Associates fürdő és tusolóolaj - Lehet szebbet ajándékozni karácsonyra, mint egy kis relaxációt? Nemigen! Erről a fürdőolajról már sokszor ódákat zengtem Nektek. Imádom! Most egy gyönyörű ünnepi csomagolásban kapható. Kényeztető, luxus ajándék.

8. EVE LOM ajakápoló - Az ikonikus EVE LOM arctisztító balzsam csodájáról már meséltem Nektek. A Kiss Mix star ajakápoló pedig minimum annyira varázslatos, mint a balzsam. A csomagolás, külön emeli az ünnepi hangulat fényét. Szuper ajándékcsomagok és leárazások épp minden EVE LOM termékre. Lessetek körbe!

9. Marabou pihe-puha tolltáska - Egy igazán csajos darab, ami pihe-puha külseje miatt, szuperül mutat zord, téli napokon. BRÉKING - BLACK FRIDAY alkalmából épp ingyenes nemzetközi szállítás! :-)

 

giftguide2..png

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr886927787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'