Black Friday Beauty!

by

2014.11.28.

Jó dolog a "Black Friday" itthon is! Főleg azért, mert a legjobb beauty webshopok is beszállnak a buliba, és az év kb legjobb akcióit hirdetik. Meglestem a legjobbakat, ahol persze az akciók mellett még szállítási költséget sem kell fizetni. Jöjjenek sorban a legjobb beauty akciók! Enjoy! <3

1. BEAUTYEXPERT A promo kóddal a kasszánál 20% kedvezményt érhettek el rengeteg terméknél. (pl. Omorovicza, REN, This Works...) Attention! 20% kedvezmény jár most az összes Caudalie termékre is + két termék vásárlása után, egy Divine oil is a miénk lehet. 

2. PAI SKINCARE - A Pai Skincare nem kispályázik, bizonyos vásárlási összeg felett, három teljes kiszerelésű termékkel ajándékoz meg. Mindenképp lessetek be!

2. LOOKFANTASTIC - A Lookfantastic.com-nál, Korres rajongók örülhetnek, ugyanis 30% kedvezmény jár minden termékre, ha a kasszánál a promó kódot beírjátok. Figyelem! Az imádott Dermalogica termékekre, ezúttal 10% kedvezmény jár.

3. HQ HAIR - A promo kóddal a kasszánál 25% kedvezményt érhettek el rengeteg terméknél. Éééés 10% kedvezmény jár most a NARS termékekre is, + két termék vásárlása után egy ajándék NARS tus is dukál. OMG! Fogjatok le!

+ 1 ráadás 

4. TOPSHOP - A Topshopnál nincs szállítási költség és rengeteg termékhez 50%-os leárazással lehet hozzájutni.

Az akciók 2014.12.01-ig érvényesek!

Az én kedvenceimet (azaz bevásárlólistámat oops...:-) az alábbi kollázsban láthatjátok! :-) Ki, mit rendel, kivele!

 

 

blackfriday.png

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr166938679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'