60's look

by

2015.01.28.

Imádom a Breakfast at Tiffany's című filmet. A filmben láthatò ruhákat, frizurákat, sminkeket elképesztően inspirálònak tartom. Emellett pedig persze Audrey Hepburn bája is lenyűgöz! A 60-as évek mostanában különösen foglalkoztatnak, így nemrég frizurákròl is olvashattatok egy bejegyzésben. Most jöjjön egy kis smink. Miután megnéztem huszadjára is :D Lisa Eldridge a filmhez készült smink-videóját, úgy döntöttem én is belevágok. Kicsit átértelmezve, személyre szabva, az amúgy kicsit sem Audrey-s típusomhoz. Jöjjenek az Breakfast at Tiffany's a'la Enn smink részletei:

Alapként a már jòl ismert Caudalie Day Perfecting Fluid került fel, majd a matt hatás kedvéért a T vonalam környékére a Chanel Vitalumiere porpúder alapozòt. A mozgò szemhéjámra a MAC Painterly Pot-ot használtam, mélyítővonalként pedig leheletvékonyan egy barna Sleek árnyalat került fel ecsettel, alaposan elsatírozva. Ezt követően az ikonikus cicás tusvonal következett, amihez a Paris Berlin szemceruzámat, illetve a L'Oréal Paris folyékony szemhéjtust használtam. Műszempilla tincseket tettem fel a külső szemzug környékére, ezzel tovább cicásítva, bájossá téve a végeredményt. Hogy a szemeim még nagyobbnak hassanak, egy nude Alverde szemceruzával hangsúlyoztam az alsò vízvonalat. Az orcákon az üde ròzsás Philosophy pirosítòm láthatò, illetve highlightként a The Body Shop csodás árnyalata került fel. Az ajkakra "ujjakkal felpontozva" felvittem egy nude és egy barackos rúzs keverékét. A végeredmény egy nagyon rendhagyò Enn look lett, de ettől függetlenül imádtam. Nektek hogy tetszik?

Btw.: A rajtam láthatò ruha megvásárolhatò az Enntrance tictail shopban! <3

img_9096_2.jpg

 

img_9135.jpg

 

img_9139.jpg

 

img_9136.jpg

 

img_9129.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr937091907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lonka 2015.01.28. 20:33:07

milyen bűbájos ez a smink! nagyon inspiráló! a gallérod is csudaszép!

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'