MAC menu

by

2015.02.26.

Szerencsés vagyok! :-) Nemrég részt vehettem egy 90 perces MAC sminkoktatáson, ahol személyre szabottan lépésről lépésre mutatott meg minden sminkfortélyt Dohány Anett, a MAC egyik imádnivaló sminkese. Tudtátok, hogy a MAC-nél azon kívül, hogy csodaszép, professzionális dekorkozmetikumokat és szépségápolási termékeket vásárolhat az ember smink applikációkon és oktatásokon is részt vehet? Még nem? Akkor épp itt az ideje! :-)Ami pedig a legjobb, hogy a "foglalkozások" ára teljes mértékben levásárolható. Ha az üztletben jártok mindenképp lessétek meg a Professional Makeup Menu -t, itt minden szolgáltatást és annak árait is megtalálhatjátok kártya formátumban. És hogy mi történt velem ebben a 90 percben?

Megvitattuk a színeket, meglestük a konzisztenciákat, majd Anett rajzolt számomra egy OMG face chartot, ami azóta a falamat díszíti kép formájában. Imádom!

Az arcom egyik felén Anett mutatta meg a lépéseket, majd a másikon én vittem fel sminket, amit Anett árgus szemekkel figyelt és mindeközben tippeket és trükköket árult el, hogy hogyan lehet tökéletes a végeredmény. Egy friss, üde sminket szerettem volna, ami mégis kicsit hangsúlyosabb egy hétköznapi natúr sminknél.

Első lépésben megtisztította Anett a bőrömet egy MAC sminklemosóval, majd alapként a MAC Prep+Prime került fel az arcomra, ami tulajdonképpen egy mindentudó bőrtökéletesítő hidratálókrém. Csodás, egészséges bőrtónust varázsol. Mivel imádom a Pro Prolongwear Paint Potokat, a krémes vonalon indultunk el, de most egy élénkebb színhez nyúltunk, a Perky-hez, ami a mozgó szemhéjamra került. Egy bájos, barackos árnyalat ez, amivel egy igazán különleges sminket alkothat az ember. Tökéletes választás a közelgő tavaszra!  A felső szempillakoszorú tövébe egy krémes sötétbarna szemceruza került, majd azt alaposan elsatíroztuk, hogy igazán természetes legyen a végeredmény. A "királylányszempillákat" (not joking) a Sized To Go False Lashes spirállal rekord gyorsasággal alkottuk meg. Egyszerűen döbbenet, mennyire gyönyörű pillákat lehet ezzel a szempillaspirállal kreálni. Egy kincsről szereztem tudomást :-) A szemöldökömre a Velux Brow Liner került, ami egy igazán innovatív ceruza. A konzisztencia ugyanis púderes, így ezért csodásan elsatírozható, szuper természetes hatást lehet vele elérni.

Árnyékként a Harmony-t vittük fel, az orcákra pedig egy barackos árnyalat került, név szerint a Keep It Loose. Az ajkakon egy klasszikust szerettem volna kipróbálni, ezért a Morange-ra esett a választás, ami egy vadító , meleg ,narancsos árnyalat. Nagy a szerelem! Utolsó simításként a highlightként a Luna-t használtuk, ami fényt varázsolt a az orcák felső peremére, ezáltal még frissebbé téve a sminket. Ilyen formában tényleg klassz megtanulni a mesterfogásokat! :-) Must try!

img_9355.jpg

 

 

tz_2.jpg

Fotók: Enn

A bejegyzés a MAC Cosmetics-el való barátságos együttműködés kapcsán született.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr17220569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'