Rouge Bunny Rouge perfection

by

2015.03.02.

A tökéletes tavaszi parfümöt kerestem, amikor megtörtént: Halálosan szerelmes lettem egy Rouge Bunny Rouge szemfestékbe! Mesés, orosz dekorkozmetikumok, luxuskivitelben. Imádom, ha egy csodás termék mellé, egy tündéri, igényes csomagolás párosul. Így a Kjaer Weis mellett, ebben a kategóriában a Rouge Bunny Rouge is élvonalon jár.

"A Rouge Bunny Rouge a viktoriánus kor és az orosz cári arisztokrácia eklektikus elegye, mintha a tündérmesékből lépett volna elő. A nem mindennapi formulák a rejtélyes Elvarázsolt Kertbe csábítják a vevőket: fellebbentik a fátylat, amely valóságot elválasztja a képzelettől, és bepillantást engednek az örök varázslat világába." Neroli Parfüméria

Mit tud a szemfesték?

Egy matt hosszantartó, szürkés-lilás árnyalatot választottam, a 071 Sweet Dust Seriema-t, aminek finom színintenzitása és állaga egyszerűen mesés. Ez a hűvös szín egy igazi mindentudó, leginkább a tavasz és nyár típusok számára. Mélyítővonalként, vagy önmagában az egész mozgó szemhéjra felvíve is igazi blickfang. Tökéletes a finom visszafogott sminkekhez! Még egy darab, amit a Dior paletta és a Kjaer Weis pirosító mellett szintén előveszek lefekvés előtt és megnézegetem. :-)

Itthon a Neroli Parfümériában, külföldön pedig ITT szerezhetitek be. Szerelem! <3

Ti ismeritek a Rouge Bunny Rouge termékeket?

img_9225.jpg

 

 Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr577124979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnalka Hlavács 2015.03.02. 20:01:17

Nagyon szép, mi a neve ennek az árnyalatnak?

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'