We need a Baby Glow!

by

2015.03.30.

Alapvetően nem vagyok egy alapozós lány, aminek többször hangot adtam már. Részemről nincs is annál szebb látvány, mint egy tiszta, természetes, üde arcbőr. Az üdeség és a szép bőr az esetek 90%-ában azonban nem terem a fán. Sok tényező játszik szerepet abban, milyen formában van a bőrünk. Ezt befolyásolja többek között a minket érő stressz, az alvás mennyisége, az étkezés, hormonális dolgok és még sorolhatnám.. Lényeg a lényeg, vagyunk néhányan akiknek nem adatott meg  genetikailag egy állandó, friss, élettel teli bababőr. Azokra a napokra, amikor a bőrünk éppen tréfát űz belőlünk, szerencsére ott van néhány csodás bőrtökéletesítő szuperkence. Ilyen például a Guerlain új tavaszi kollekciójához készült Meteorites Baby Glow is. 

Egy olyan bőrtökéletesítő alapozóról van szó, amit szuper könnyű konzisztenciájánál, instant "fényénél" és fényvédelménél (25 spf) fogva, zseniális hétköznapi megmentő. Felteszed a szükséges területekre (Tipp: nem kell mindig az egész arcot alapozóval lefedni, bőven elegendő a "problémásabb" részekre) ecsettel, vagy kézzel szépen, egyenletesen eldolgozod, belesel a tükörbe és ámulsz! :-) Nem vicc! Ez az alapozó ugyanis minimalizálja a pórusokat, hidratál és elfedi a bőrhibákat anélkül, hogy úgy érezné az ember, kilós vakolat lenne az arcán. Továbbá egy üde, friss tónust és kipihent hatást varázsol, mondhatni természetes Baby Glow-t ad néhány perc alatt! (ITT kuponnal épp 10% kedvezménnyel kapható)

Próbáljátok ki!

img_9613.jpg

 

 

img_9616_1.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr887279797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'