Wishlist April

by

2015.04.25.

Kicsit elkéstem az e-havi kívánságokkal, de ami késik nem múlik :-) Nem tudom mi szállt meg, de mostanában erősen érdeklődöm ruhák iránt (tudni kell rólam, szinte kizárólag nadrágban járok...mindig :D) és úgy általában ráférne a cipő, ruha és kiegészítő gyűjteményemre egy kis frissítés, de azért a beauty sem maradt ki ;-) Lessétek!

1. Talika Photo Hydra Serum - Furcsa dolgokat művel a bőröm mostanában. Elképesztő szárazságot vélek felfedezni a teljes arcomon. Eddig csak orcákon és szemkörnyéken vettem észre, de az utóbbi időben eluralkodott, ami kissé megijesztett. Egy szuper szérum kell ide! A francia Talika többek között hialuronsavat tartalmazó terméke, több mint tökéletes lenne. I need this! ITT elérhető.

2. Striped Jersey Sweet Dress - Csíkosból sosem elég! Ez a csodás franciás darab a Topshoptól szerelem első látásra. Tökéletes nyári estékre!  ITT épp leárazva.

3. Lipstick Queen Lip Liner - A neszeszeremben masszív szájkontúrceruza hiány mutatkozik. Ezt gyorsan orvosolnom kell! :-) ITT elérhető.

4. Daniel Wellington óra - Olyan régóta vágyom erre az órára... IMÁDOM! Hátha most az enyém lesz... ? Reméljük! <3

5. Lika Mimika cipő - Egy pár büszke tulajdonosa vagyok már lassan két éve. A Lika Mimika espadrilla cipőm az egyik legjobb beruházás volt evör, most pedig sürgősen bővítenem kell a "gyűjteményt", pl. ezzel a csodával <3 <3 <3

6. Xen- Tan Dark Lotion - Óóóóódákat zengenek a legjobb nemzetközi beauty bloggerek erről az önbarnítóról. Állítólag a leges-legjobb a piacon, kellemetlen illat és "sárgaság" nélkül barnaság garantált. A guruk azt mondják, hogy a bőr felvitel után rövidesen, gyönyörű és természetesen napbarnította lesz. Egy olyan "mentőautónak" mint nekem, ez lehet maga a megmentés. Kell-kell-keeeehhhlll! :-) ITT megvásárolható.

fotorcreated.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr157398420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'