COLO Skincare - Személyre szabott arcápolás

by

2015.04.27.

Személyre szabott arcápolás Magyarországon? Igen ritka jelenség, de jó hírem van, én ismerek egy szuper márkát a témában. Korábban már olvashattatok a blogon a természetes és bio összetevőkből készülő COLO Skincare termékekről. Akkor egy kézkrém és egy arcradír volt reflektorfényben, most azonban még izgibb vizekre evezünk. 

A COLO Skincare egy igen klassz szolgáltatást nyújt arcápolás terén, mégpedig személyre szabott arckrémet kínál, amit nemrég én is kipróbálhattam. Sience fiction-nek tűnik, de nem az! :-) 

"Nincs két egyforma bőr: száraz, kevert, zsíros, érzékeny, és akkor még nem is beszéltünk az élettani hatásokról, az évszakokról, amik szintén befolyásolják és módosítják a bőröd állapotát." Ezen a gondolatmeneten elindulva, rendelés előtt egy kérdőívet szükséges kitöltenünk, ami alapján személyre szabják és a bőrünkhöz igazítják arckrémünket. Ráadásul a krémbe, kizárólag bio és natúr összetevők kerülnek. Love!

Néhány nappal később meg is érkezett a személyre szabott arckrémem vegyes, világos bőrömre. A 30 ml-es pumpás kiszerelés (airless, melyben a C Vitamin nem oxidálódik), higiénikus és klassz utazáskor is. S, hogy mit tud? Kiegyenlíti a bőr hidratáltságát (Adieu száraz bőr! :-)) , a benne lévő olajok feltöltik a bőr sejtjeit, és megvédik a nap káros sugarai ellen. A Q10, E és C vitaminok pedig rugalmassá teszik a bőrt, és gátolják a ráncok kialakulását. A hatóanyagok listája pedig bámulatos...Organikus aloe vera, narancsvirág víz, málnamag olaj, jojoba olaj, homoktövis magolaj, szezám olaj, marula olaj, acerola, hialuron sav és még sorolhatnám. Csupa-csupa "jóság" a természetből! <3

Szuper könnyű állagú krém, ami gyorsan beszívódik a bőrbe, ideális sminkelés előtt. Nem tömi el a pórusokat, nem csillog tőle az arcbőröm a T vonalamon sem. Az illat pedig a gyerekorromból  ismert sarki fagyizóból áradó gyümölcsillatot idézi számomra. Szuper társam lesz a nyári hónapokra. :-) A COLO Skincare termékek webshopját ITT találjátok.

 

Fotók: Enn

A bejegyzés a Colo Skincarrel való barátságos együttműködés kapcsán született.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr427395468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'