Favorites for summer

by

2015.05.04.

Talán már nem is olyan korai a nyárról álmodozni, ezért jöjjön ma egy klassz nyárváró beauty kedvenckedés :-) Hogy melyek azok a termékek, amelyek biztosan a neszeszeremmel tartanak a meleg hónapokban? Lessétek! <3

1. L'Oréal Paris Infallible 24H matte - Megérkezett ez a kis tubusba zárt csoda hozzánk is végre. Egy csodás textúrájú, matt alapozóról van szó, aminek csodás az állaga, klasszul eldolgozható. Zsíros bőrtípusra egy igazi must have lehet nyárra, de vegyes bőr esetén is javaslom a T-vonal területére. Imádni fogjátok!

2. Chloé Love Story - Egy parfüm, ami számomra maga a megtestesült nyáresti romantika! Egy virágos, könnyed fuvallat, amiből a legkisebb mennyiség is a nyár csodás hangulatát juttatja eszembe. Egy nyáresti városi bringázás emlékét idézi. Love!

3. Pupa Milano Sporty Chic sminkpaletta - Ez a paletta szerelem volt első látásra! Szerencsére már itthon is rengeteg helyen megtalálhatók az olasz márka termékei, amelyeket már régóta szemmel tartok. Ez a sminkpaletta pedig beváltotta minden hozzá fűzött reményem. Gazdagon pigmentált, krém és por közötti konzisztencia. A színek pedig.... álom!

4. Remington arctisztító készülék - Imádom a mentát! Nem csak a gyógynővényt, de a színt is. Ez a csodás készülék pedig ebben az árnyalatban tündököl. Bevallom őszintén ódzkodtam mindeddig az arctisztító készülékektől. De ha az ember megfelelően, leírás szerint használja, teljesen rendben van. A készülékhez három fej érkezik, egy normál, egy szenzitív és egy masszázsfej. Az hiper érzékeny bőrömhöz csak a szenzitív és a masszázsfej jöhet szóba. Az utóbbi teljesen magával ragadott. Imádom ezt a masszírozó érzést az arcomon! Tökéletes például az EVE LOM arctisztító rituálémhoz egyszer egy héten. 

5. Instyle - British Edition - Egyszerűen iiiiiimááádom a a brit kiadást is! Amikor tehetem mindig megvásárlom a legújabb számot. Csodás-csodás beauty editorialokba és újdonságokra lelek benne mindig. Strandoláskor is tökéletes lesz!

zu_6.jpg

 

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr227398650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'