Lush Million Dollar cream

by

2015.06.09.

 

Egy krém amit Audrey Hepburn is imádott volna! Nem csak az arckrém neve, hanem hatékonysága miatt is. Igen, a Lush alábbi újdonsága egyszerűen mesés! Egy bionikus archidratálóról van szó, amit magas fényvédelemmel láttak el, továbbá finom árnylatú pigmentekkel.

Mit tudnak a fényvisszaverő pigmentek? A benne található mágikus narancs pigmentek csodás, természetes ragyogást adnak az arcnak. A szezámolaj segít megtörni a napfényt, a szintetikus fényvédők pedig kialakítják a fényvédő- és UV-faktorokat. (30 spf) A ligetszépeolaj kiegyensúlyozza és regenerálja a bőrt, a sheavaj és a jojobaolaj lágyít, a méz és a levendulaolaj pedig simává és puhává teszi az arcbőrt. A benne található darált mandulából, szezámmagból és zabpehelyből készült bőrnyugtató tej ápolja és hidratálja a bőrt, mely pihe-puha és telt lesz.

A krémnek erős illata van, amely szerintem különleges vintage hangulatot áraszt. A krémet vegyes, illetve zsíros bőr esetén inkább felhősebb napokra ajánlanám, konzisztenciájánál fogva. Ezekre a napokra viszont több mint tökéletes! A krémből egy borsónyi mennyiség is bőven elegendő a teljes arcbőr kifogástalan hidratálásához.

Próbáljátok ki egy Lush üzletben!

img_0687.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr897502582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'