Kiss-kiss!

by

2015.07.01.

Egy csók élénk vörös ajkakkal? Simán! Mindez anélkül, hogy a párunk és mi is nyakig úsznánk a csók után a rúzsban. :-) Hihetetlennek tűnik, de ma már abszolút lehetséges. Szerencsére szuper, bombabiztos rúzsokat találhatunk a drogériák polcain manapság, szinte minden árkategóriában. Egy dologra viszont nagyon figyelni kell, a megfelelő ápolásra rúzsozás előtt, illetve a megfelelő felvitelre.  Jöjjenek a legjobb tippek, trükkök és rúzsok, minden árkategóriában! Nem csak leendő menyasszonyoknak kötelező! ;-)

1. Ajakradírozás, ápolás

Ha azt szeretnéd, hogy a rúzsod sokáig szinte sértetlenül pompázzon az ajkaidon, mindig használj a felvitel előtt egy klassz ajakradírt ( én pl. ezt, ezt és ezt imádom ) ami eltávolítja az elhalt bőrdarabkákat. Majd ezt követően jöhet az ajakápoló. A legjobbak azok, amik gyorsan beszívódnak és nem csücsülnek 6000 évet az ajkakon nulla eredménnyel. (erre senkinek sincs ideje manapság) Én ezt (iiimádom!), ezt és ezt ajánlom, használom évek óta. Ha esetleg nincs idő az ajakradírozásra, kiváltható egy-egy klassz, hatékony szérummal is ez a lépés pl ezzel, vagy ezzel. Arra mindig figyelj, hogy az ajakápoló a rúzsozás előtt teljesen beszívódjon, ha maradt némi termék az ajkakon távolítsd el. Az ajkak a tökéletesen tartós eredményhez mindenképp teljesen termékmentesek (tiszták) kell legyenek. 

2. Felvitel

Érdemes beruházni egy jó minőségű ajakecsetre, hisz ha ezzel viszed fel rúzsod, s dolgozod el ecsetvonásól-ecsetvonásra ajkaidon jóval tovább tart majd a végeredmény. S ha még tartósabbá szeretnéd varázsolni rúzsod és időd engedi, használj szájkontúrceruzát is. A ceruzával ne csak kontúrt rajzold, hanem az ajkak teljes felületére vidd fel. Ezt követően jöhet ecsettel a rúzs első rétege. Majd itasd le finoman ajkaidról a felesleget egy fehér kozmetikai kendővel, s jöhet is a második és egyben utolsó réteg rúzs. A végeredmény szuper tartós és gyönyörű lesz!

3. Termékek

Rengeteg termék közül választhatunk. Választhatunk matt rúzsokból, illetve már ajakfényekből is, amik tulajdonképpen szín"tetoválásként" működnek. Nem ragad, nem tapad, elég vagány...! Jöjjenek a legjobbak szépen sorban ezúttal a Feelunique oldaláról, ahol épp (a leárazott termékekre is érvényes) 15% kedvezmény jár bármely termék vásárlása esetén. 

A legjobbak drogéria kategóriában:

Rimmel Provocalips Transfer Proof matt ajakrúzs

L'Oréal Paris Glam Shine Stain fényes ajakrúzs

Maybelline SuperStay 24h Lip Color ajakrúzs

Bourjois Rouge Edition Velvet matt ajakrúzs

A legjobbak luxus kategóriában:

Yves Saint Laurant Rouge Pur Couture Glossy Stain fényes ajakrúzs

Dior Diorific High Fashion selymes ajakrúzs

Lancome Rouge in love ajakrúzs

Guerlain Rouge Automatique ajakrúzs

MAC Pro Longwear matt ajakrúzs

kiss.jpg

Fotók Pinterest (here, here, here, here, here, here, here)

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr237584942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anima_trix 2015.07.07. 09:35:53

egy csók és más semmi :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'