Omorovicza Queen of Hungary Mist Special Edition

by

2015.07.04.

I'm in love! A szerelem tárgya pedig egy régi-új kedvenc, az Omorovicza Magyar Királynő Permet, ami a nyár alkalmával új ruhába öltözött. Ez a permet, a márka egyik bestselling terméke, ami nem véletlen. Egy ikonikus darab, amely csodásan tisztítja és egyben hidratálja az arcbőrt, emellett gyengéd rózsa és neroli illattal kényeztet.

A permetet a világ első parfümjeként említett terméke inspirálta, melyet a 14. században Erzsébet királyné számára készítettek. Bájos elgondolás, imádnivaló permet! Most pedig különösen, ugyanis a könnyed fehér virágokkal borított üveg egyszerűen vonzza a tekinteteket.  A légies külső vizuálisan kényeztet, míg a belső klasszul felfrissít egy forró nyári napon. Így már nem csak a fényvédő, hanem ő is mindig velem tart! <3 A limited editon 50ml-es kiszerelésben vásárolható meg őszig, az Omorovicza Andrássy úti szalonjában, illetve rengeteg nemzetközi webshopban. Többek között ITT és ITT is.

 Must have! 

img_1169.jpg

 

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr417594306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'