Treat your feet

by

2015.07.07.

Most, hogy túl vagyok a pedikűrös coming  outomon, azt hiszem itt az ideje beszámolni arról, hogy ápolom a lábikókat otthon, ha "nagy a baj". Van annál csúnyább, ha egy nőnek a lába egy szandálban nem ápolt? Nemigen... Ez olyasmi, mint amikor egy csodás ruhával, top sminkkel valaki megfeledkezik a körmein épp lepattogzó körömlakkjáról... Jujj! 

Itt az ideje egy újabb vallomásnak. Iszonyatosan tartok minden ketyerétől ami pörög, forog és úgy ér az arcomhoz, bőrömhöz. Olyan idegen számomra. Az arcomon már megbarátkoztam egy Remington arctisztító-masszírozó készülékkel, nos most a lábaim következtek. Nemrég kipróbáltam egy Scholl Velvet Smooth miniwellnesst lábak részére :-)

Ez a kis rózsaszín szerkezet ripsz-ropsz eltünteti a csúnya bőrkeményedéseket. Egy érdesebb és egy simább talpreszelő gyémántkristályokkal ellátott "kiskerékkel" érkezik, kinek épp mire van szüksége. Ami pedig csodásan megkönnyíti a dolgát, az egy előtte elvégzett lábfürdő, amit szintén imádtak a virgácsok :-) Szuperül felfrissít (hőségben külön élvezet!) és megpuhítja, hidratálja a lábikókat. Az i-re a pontot pedig egy lábápoló szérum! adta, amir egyszerűen imádok. Pumpás kiszerelésben érkezik ez az igazán intenzív kence, aminek beszívódására nem kell órákig várni, a jutalom pedig garantáltan két pihe-puha, szuperápolt lábikó. It's love!

clipboard01_4.jpg

 

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr197398626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'