Travelling Beauties

by

2015.07.31.

Yey péntek! :-) Nem elég, hogy péntek még közeleg a nyaralás is, no meg persze a pánik, hogy még azt sem tudom mit viszek magammal :-) A szaniter és burkolatválasztás között nem fért bele az időbe eddig. A lakás minden energiámat elveszi jelenleg, de doppingol, hogy klassz lesz a végeredmény :-) 

Itt az augusztus a nyakunkban 5-én pedig indulunk északra. Az úti cél Svédország és Norvégia majd újra Svédország ezen belül pedig a Fjallräven classic gyalogtúra. Izgalmas nyaralásnak nézünk elébe, ahol öt napot mindenképp a svéd Lappföldön töltünk esténként pedig sátorban. A csomagunknak fő szempontjai közé tartozik tehát, hogy könnyű! legyen. Egy korábbi posztban már említettem Nektek, hogy mi a terv a neszeszerbe, de most jöjjenek a konkrétumok. (a teljesség igénye nélkül ;-)

1. La Roche Posay Anthelios XL fluid - Idén nyáron végre sikerült. Nem megyek ki a házból egy adag naptej nélkül az arcomon. Meggátolva a korai bőröregedést, no meg persze a leégést, ami nálam viszonylag gyorsan létrejön. A La Roche Posay könnyű fluid állagú naptej biztosan nálam lesz a túrán. 

2. Kneipp Lebensfreude tusfürdő - Életöröm az van és lesz odakinn is, sőt még tubus formában is a Keipp-tól.;-) Az imádnivaló új Pixibag-ben (ami ezúttal egy nagyon menő hátizsák volt <3) lapult ez a tusfürdő, amit nem tudok letenni mióta először megszaglásztam. Klassz citrusos illat, szuper összetevők, igazi felfrissülés. Jön velem!

3. Scholl Fresh Step Láb- és cipőhintőpor - Ez egy olyan nyaralás lesz, ahol különös figyelmet kell szentelnünk a lábikóknak, lévén a hosszú gyalogtúra áll előttünk. Ha pedig láb kényeztetés, akkor a drogériás termékek közül csakis a Scholl jöhet szóba. Szuper hatékony lábfrissítő spray választékuk van, sőt remek szérumok és hidratáló krémek is. Egy hintőpor a lábikónak pedig must have ez esetben, így ő is biztosan velünk tart. 

4. Mosakodókenőcs és testápoló a patikából - Sajnos még mindig küzdök néhány kiütéssel, így ezért ha úgy adódik vissza kell térnem a patikai "szuperkencékre". Viszem magammal a mindenmentes mosakodókenőcsöm (amit már kezdek valamiért nagyon szeretni..:-) Illetve a patikában kevert szintén mindenmentes kis kiszerelésű testápolóm. 

5. Scholl hólyagtapasz - Akármilyen szuper az új Hanwag Tatra azért öt nap túrabakancsban megviseli a lépegetőket. Egy vízhólyag pedig elég bosszantó tud lenni. Így mindenképp viszünk néhány dobozt ebből a szuper hólyagtapaszból, ami instant segítség! Szuper gyorsan leszárítja a hólyagokat. Imádom!

img_1494.jpg

 

 

img_1500.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr457667860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'