Legyél Te is Skin Checker!

by

2015.08.01.

Hogy mivel tehetjük szebbé bőrünket? Egy téma, amit nap mint nap boncolgatok itt a blogon. Az egyik legfontosabb alap dologról viszont kevés szó esett mindeddig, az pedig nem más mint a bőrünk ezzel együtt anyajegyeink egészsége. Azért, hogy a bőrünk egészséges maradjon nagy részben mi is hozzátehetünk. A La Roche Posay legújabb kampányában épp erre hívja fel a figyelmet. Jöjjön most egy szuper kampány, egy nagyon fontos üzenettel!

 

Életmódunk, köztük az utazások napfényes országokba, szoláriumozás, stressz mind növelik a bőrdaganat rizikóját. A La Roche-Posay 2015-ben egész Európában, így Magyarországon is elindítja tudatossági kampányát: A  www.skinchecker.hu oldalra klikkelve bárki megismerheti az ABCDE módszert, amelynek segítségével megvizsgálhatja szerettei anyajegyeit, és gyanú esetén bőrgyógyászhoz küldheti őket.

unnamed_1.jpg

"A rosszindulatú bőrdaganatok, köztük a festéksejtekből kiinduló melanoma malignum gyakorisága Magyarországon is évente 3%-kal növekszik, és az elmúlt 20 év során több mint duplájára emelkedett. A bőrdaganat az egyik legegyszerűbben felfedezhető, fájdalommentes vizsgálattal diagnosztizálható kór. Helyes életmóddal megelőzhető, korai felismerés esetén pedig jól gyógyítható. A megelőzés legfontosabb eszközei a szigorú fényvédelem, a bőr önvizsgálata és a rendszeres bőrgyógyászati ellenőrzés. A melanoma a fiatalok közül is szedi áldozatait: a 20-30 éves korú nők között a rákhalálozási listán az első, a 30-35 évesek körében pedig a második helyet foglalja el. 

 

Mindenképp látogassatok el az oldalra, ahol sok-sok információ és egy letölthető pdf is található arról, hogy mitől lehet gyanús egy anyajegy!

Enn már Skin Checker, és Te?

 

Fotók: La Roche Posay


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr977668802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'