"Born to be liked!"- BEST OF HUNGARIAN BEAUTY NEWS

by

2015.08.02.

Enn kedvenc linkjei az elmúlt napokból? Íme!

1. Szépséglabor

Szabina a Szépséglabor blog szerzője nemrég Horvátországban járt, ahol több beauty kincsre is szert tett. Többek között ezekre a csodás rúzsceruzákra is. A bejegyzésben szuper tippeket is kaptok, hogy hol érdemes a Horvátországban beauty termékeket vásárolni. Must read!

2. Saját Otthon Projekt

Újabban eszeveszetten rá vagyok kattanva (újra) a kaktuszokra, kaktusz motívumokra. Azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, ugyanis a Saját Otthon Projekt blogon remek kaktuszos kiegészítőkre leltem. :-) I need these! Lessétek!

3. Egy szakács naplója

Imádom az újdonságokat a konyhában (is)! Egy olyan különleges és OMG receptre leltem az Egy szakács naplója blogon, amit minden paradicsomlover imádni fog! Lessétek! Egyétek!

4. Fashion is my Cure

Bianka blogjából árad a báj. Az ízlésünk pedig nagyon hasonló ékszer fronton. :-) A Layered and Long nyakláncom évek óta velem van minden nap, egyszerűen imádom. Bianka blogján pedig találtok egy promo kódot, amivel most 10% kedvezménnyel vásárolhattok. Én mindenképp lecsapok! Thank you my dear! <3

5. Beautyjunkie

A Pixibag legújabb kiadása teljesen rabul ejtett, de nem csak engem, hanem például Magdit a Beautyjunkie blog szerzőjét is. Hogy mi volt ennek a csodás hátizsáknak a tartalma? Lessétek!

borntobeliked_1.jpg

Fotók: Szépséglabor, Egy szakács naplója, Fashion is my Cure, Beautyjunkie, Saját Otthon Projekt

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr577674110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diamia8 2015.08.04. 10:51:28

Köszönöm szépen! :-)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'