Tiziana Terenzi XIX March- A scent of nature

by

2015.08.30.

Dolgos hétvégéhez (székeket újítok fel) dukál azért némi pihi is, amihez ezúttal a szerintem legjobb svéd lakberendezési magazin a Rum Hemma jár és egy születésnapi ajándékom a XIX March Tiziana Terenzi niche illata. A Rum Hemma az a magazin, amit az utazás során vásároltam és azóta körülbelül, nem viccelek ... minimum 50x lapoztam végig és minden alkalommal valami új ötletre, inspirációra lelek. Ritka az olyan print magazin, amit az ember többször elővesz, nu ő ilyen. Ki kell derítenem, hogy és hol tudom beszerezni a következő számokat is. A napjaim nagy részét mostanában a lakástervezés teszi ki, ez a magazin pedig szuper irányt mutat. 

Nemrég érkezett egy poszt a parfüm kívánságlistámról, ahol színt vallottam arról is, hogy imádom a "fiús" illatokat, vagyis az olyan női, unisex illatokat amikben valami kis extra, nem a megszokottak. Kívánságaim célba értek, ugyanis a párom egy klassz illattal lepett meg. (a kiválasztásnál itt is súgtam kicsit :-) Az öröm határtalan, mert ez az illat..., egyszerűen mesés. Tiziana Terenzi olasz niche illatház (családi vállalkozás) elsősorban illatgyertyáiról híres, de emellett mesés niche parfümök is megtalálhatók kínálatukban. Köztük a XIX March is, ami egy fűszeres, zöld, fás illat. Fejillatban megtalálható a narancs, a menta és zöld levelek, szívillatban többek között a fahéj és a levendula pompázik, alapillatban pedig a pézsma, rozmaring, szantálfa, vetiver, cédrusfa és a szerecsendió kapott helyet. Megnyugtató, friss zöld! Imádom!

img_2162.jpg

 

img_2164.jpg

 

img_2158.jpg

Fotó: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr117745104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'