Enn's five weekly favorites

by

2015.09.20.

Új hét, új kedvencek :-) A következő válogatás nyár búcsúztató és egyben ősz köszöntő is. Nem igazán szeretném elengedni a nyarat, így ebben a hónapban is imádtam például a...

1. Caudalie Beauty Elixir-t - Egy frissítő, eukaliptuszos permet, ami mindig kisegít, ha egy kis "ébresztőre" vágyom én, vagy épp a bőröm. Imádom! ITT kapható nagy illetve kis kiszerelésben!

2. Guerlain Écrin 1 Couleur 04 Nude - Említettem Nektek, hogy a téli hónapokban még inkább rá vagyok kattanva szemfestékekre. Szeretett  préselt púder árnyalataim egy részét már mutattam Nektek, néhány csodát levéve. Az egyik ilyen kis "ékszerdobozom" a Guerlain lent látható mono árnyalata (04 Nude). Egy csodás univerzális szín, ami remek hétköznapokra is.  Az illat, a minőség és a külső, ahogy már megszokhattuk a márkától most is mesés. A Douglas, Marionnaud üzletekben megvásárolható, illetve ITT is. 

3. IsaDora Twist Up Matte Lips - Egy matt ceruza alakú rúzs, ami szuper puha és annak ellenére hogy matt, remekül hidratál a hűvös időben is. A szín pedig, szerelem! Douglasban kapható.

4. Fekete köves fülbevaló - Évek óta nem hordok fülbevalót. Általában a szokatlan, vagányabb (mégis minimál haha) ékszerekhez nyúlok először, mint pl ITT és ITT is látható. Most valamiért mégis előkerült egy régi, dámásabb bizsu fülbevalóm, igaz csak egyet szoktam a fülembe tenni. Tetszetős!

5. Clarins alakformáló testkrém - Nem hiányozhat az őszi repertoárból a hatékony, tápláló testápolás sem. Ez a Clarins testkrém nem csak ápol, hanem feszessé is tesz. A mindennapjaim részévé vált! <3 Részletes infók róla ERRE!

img_0794.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr817557678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'