Relax routine

by

2015.10.04.

Az elmúlt napok igencsak pörgősek voltak. Egy új munkahely, rengeteg teendő a leendő lakásunkban, ahol elég sok lakberendezési feladat van, illetve a bútorok nagy részét is én újítom fel. Mindez csak egy töredék.., persze nem panaszkodom, mert alapvetően szuper dolgok! A stresszesebb időszakhoz pedig nagyon jól jön egy kis home wellness. Ehhez "kifejlesztettem" egy bombabiztos beauty "to do" listát. Íme:

Kezdésként az arcomat kényeztetem egy kiadós arcmasszázzsal, amihez az egyik kedvenc arcelmosó balzsamomat használom az EVE LOM-tól. Neverending love! (ITT, ITT és ITT kapható) Gyönyörű (pórusok kb eltűnnek), kisimult, szuper puha, hidratált bőr az eredmény. A masszázs is rituálévá vált mára, amit néha az arctisztító készülékemmel,  de gyakrabban kézzel végzek. Hogyan csinálom? ITT megleshetitek!

Második lépésként irány a zuhany, ahol Pixibox-ban talált mennyei illatú Pure Fiji testradír következik. Szerintem ilyen illat lehet a Bahamákon. Imádom, de nem csak az illatot, hanem a bámulatos bőrpuhaságot és hidratáltságérzetet is.

Végül, de nem utolsó sorban a haj és a fejbőr sem maradhat ki a kényeztetésből. Ehhez pedig ebben a csodás üvegben rejlő elixírt használom. A Mythic Oil elixír megerősíti a hajat, fényt ad neki és ellenállóvá teszi a töredezettség ellen. Két pipettányi tökéletesen elegendő az egész fejbőrre és hajra. (L'Oréal Professionel szalonokban kapható) Igazi luxus kényeztetés. Függő lettem! <3

És Ti milyen termékekkel kényeztetitek magatokat a stresszesebb napok után?

img_2262.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr227793512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'