Beauty = Happiness

by

2015.10.07.

Mondtam már Nektek, hogy mennyire imádok blogolni? Nem is értem, hogyan maradhatott el mindeddig egy ilyen bejegyzés. Számomra a blog az a kreatív "játszótér", ahol minden kreativitásom, álmom, ötletem és vágyam teret kap egy fő téma köré csoportosítva, ami a BEAUTY. Mindezt próbálom a legminőségibb formában itt megosztani Veletek. 

Minden bejegyzést nagyon körültekintően és aprólékosan készítek. Bevallom őszintén, gyakran "szerelembe esek" egy-egy sorozattal. <3 Imádok új termékeket felkutatni,  szelektálni és kiszűrni, illetve átadni ezt egy olyan formában, ami számomra esztétikus. Rengeteg beauty termék kering odakint a rengetegben. Megtalálni és megosztani Veletek a szerintem legjobbakat, pedig maga a boldogság. Helyesbítek..., számomra ez a felület, maga a boldogság. Megvalósítottam azt az álmot, ami sokáig csak a fejemben létezett. <3 Köszönöm, hogy velem tartotok nap mint nap!! Minden egyes kommentet, megjegyzést, levelet elolvasok ( bár a válaszokkal néha késében vagyok, sorry for this :-( ) és borzasztóan hálás vagyok, hogy ilyen szuper emberek vesznek körül ezen a kis a "beauty boldogságszigeten", amit Enntrance-nak hívnak. 

Hogy mióta imádom a beauty termékeket? Valójában gyerekkorom óta rajongok a kozmetikumokért. Valószínűleg a Nagymamámtól öröklött beauty szenvedély a felelős mindenért :-) Imádom nézni, ahogy 82 évesen is körültekintően tisztítja és krémezi például az arcát. (Testápolót is használ napi egyszer minimum :-) A mai napig emlékszem, ahogy gyerekként a levegőbe szimatoltam és a klasszikus NIVEA illatról már tudtam, hogy Mami a közelben. :-) Sorsdöntő pillanatok voltak ezek úgy gondolom, mint ahogy a következő öt termék is, aminek használata után megszületett a végtelen beauty szerelem. Öt olyan termékről van szó, ami gyökereiben megváltoztatta bennem a korábbi beautyról kialakult nézeteimet. Hogy melyek ezek? Íme! 

Caudalie Vinoperfect Day Perfecting Fluid  -  Részletes infó a termékről ERRE

EVE LOM Cleansing Balm  - Részletes infó a termékről ERRE

Pai Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil -  Részletes infó a termékről ERRE

Antipodes Reincarnation Facial Exfoliator -  Részletes infó a termékről ERRE

Caudalie Vinoperfect Radinace SerumRészletes infó a termékről ERRE

 2_.jpg

Fotó: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr357914602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'