The best for your hands! Aésop <3

by

2015.10.13.

A gyengéim a szépen csomagolt beauty termékek. Ha emellé  természetes összetevők, hatékonyság és némi innováció is társul, akkor azt profizmusnak mondanám a beauty szférában. Ma pont egy ilyen termék kerül porondra, ami nem más mint az Aesop egyik zseniális kézápoló balzsama. Ausztrál márkáról van szó, ami már önmagában elég jókat sejtet. ( én pl. eddig minden ausztrál vagy új-zélandi beauty termékért odavoltam amivel találkoztam pl. ITTITT és ITT is olvashattok róla) A márkát már 1987-ben alapították, a koncepció pedig olyan szépségápolási termékek (haj, test arc) előállítása, amelyek megbízhatóak és szuper hatékonyak. Összetevőket illetően a természet és a laborokban kifejlesztett, szuper biztonságos anyagok adják az alapot. 

Ez a kézkrém maga a mennyország. Öröm elővenni ezt a bájos "tubust", amiben egy vaj puha balzsam rejtőzik, aminek illata leginkább egy botanikus kertre hajaz, mandarinnal fűszerezve. Néhány másodperc alatt beszívódik és a kezem olyan a használata után, mintha kicserélték volna. (tudni kell rólam, h rengetegszer mosok kezet egy nap...) Szuper puha és hidratált kezeket ad ajándékba, ragacsos, vagy zsíros érzet nélkül. Mától már ő is erősíti a top kézkrémes "listámat". 

Legszívesebben minden terméket hazavinném! Honnan? Szerencsénk van, ugyanis a mesés Madison Parfüméria kínálatában (Budapesten) elérhetők az Aesop termékek is. Mindenképp lessetek be! 

img_2274_1.jpg

 

img_2277.jpg

 

img_2275.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr577955118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'