On my mind- Chritsmas

by

2015.12.01.

Az év vége egyre csak közeleg és valamiért alig sikerült realizálnom, hogy már advent első vasárnapja is lezajlott. :( Olyan pörgősre sikeredett az év vége, hogy csak kapkodom a fejem. Persze azért nem feledkeztem meg rólatok :-) Egészen hamarosan következik egy szuper nyereményjáték,a hol néhány karácsonyi meglepetés vár rátok! Stay tuned! 

Igyekszem én is az ünnepre hangolódni, így beszereztem a szerintem legcsodálatosabb színű üveggömböt és a legcukibb fake hó"pelyheket" evör. Hát nem csodásak? Mint ahogy a fekete Daniel Wellington órámmal való szerelem is, amire rengeteg dicsérő szót kaptam eddig. Csodás ajándék Édesanyának, Édesapának, de akár Testvér számára is például karácsonyra. (Aki a legszebb beauty ajándékokat keresi lessen át IDE és IDE) A jó hír pedig az, hogy még mindig kedvezményesen (-15%) juthattok hozzá a www.danielwellington.com oldalon ez enn_s promó kódot használva. Jaaa és a szállítás is teljesen ingyenes Mo.-ra. Go-go-go!

Egy másik csodás karácsonyi ajándékötlet pedig, ez a mesés L'Oréal La Palette Nude névre keresztelt szemfestékpaletta, aminek a színei nem csak karácsonykor, hanem év minden napján tökéletesek. A kivitelezés annyira finom és elegáns, a színek intenzitása és állaga is szuper. Ráadásként egy klassz ecset is érkezik a palettához. Love is in the ...palette! <3 Drogéirákban vásárolható meg. 

Az édesség sem maradhat el ebben az időszakban, így a karácsonyi sütirecepteket bújása mellett, a lenti Enntrance Tchibo cookiekat majszolom, már amit még sikerült megmentenem:-) 

p1010192.jpg

 

 

clipboard04_2.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr758057400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'