Enn's five weekly favorites!

by

2015.12.21.

Kedvencek amik megszépítik a hétköznapokat? Természetesen most is van öt, ami tulajdonképpen hat ;-) Hogy melyek ezek? Lessétek!

1. Scandinavian Design- Nem titok, hogy imádom Skandináviát, de nem csak a skandináv országok gyönyörű tájaiért rajongok, beauty termékeiért, hanem a skandináv designért is. A lakásunk éppen a finishben van, de inspirációból persze sosem elég. Így újra előkerült az imádott Taschen könyvem is. Ha kész a lakás, ígérem megmutatom a végeredményt. ;-)

2. Marionnaud 35 Mango Sunrise tusfürdő- Ez a tusfürdő nem csak gyönyörű, de az illata is mennyei. Gyümölcsös, trópusi imádat! <3

3. MAC pirosító - Egy barackos, üde árnyalat az orcákon télen még klasszabb! Ez a szín pedig természetes és visszafogott. Must have!

4. L'Occitane parfüm- A L'Occitane téli újdonságainak nem lehet ellenállni. A limitált kiadásokról nem is beszélve. Pierre Hermével való együttműködés gyümölcse ez a mennyei grapefruitos, rebarbarás parfüm is. Egy igazi unisex illat, amit mintha nekem találtak volna ki. Lessétek meg az együttműködés során született összes terméket, érdemes! ui.: Ha last minute ajándékot kerestek, lessetek be egy L'Occitane üzletbe <3

5. Pupa szemfesték- Azt hiszem rákattantam kicsit a barack színre. Ez a gyöngyházfényű mesés árnyalat minden alkalomkor tökéletes. Decens, gyönyörűen kiemeli a természetes szépséget. Love!

(6.) - A gránátalma a gyengém, csak ne kéne megpucolni :D Aki tud "konyhakímélő" pucolási módot ne tartsa magában :-)

p1010203.jpg

 

p1010205.jpg

 

p1010207.jpg

 

p1010206.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr478057394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'