Schüssler testápolás

by

2016.02.02.

A év eleji újragondolás és relaxációhoz nálam egy extra adag testápolás is társul. Az ünnep meg(te)ette :D hatását és itt-ott újra erősebben feltűnt a láthatáron néhány stria. (ami nálam nem csak fogyás, hanem hízás esetén is markánsabban látszik) DE! A sportra való "visszaállás" az első helyen szerepel a teendőim listáján, addig viszont míg kiötlöm hova és mikor tudok újra sportolni járni (Spinning a szerelem! Ennek oka pedig többek között a legjobb! edző a földkerekségen!), aktív krémhasználatba kezdtem.

Mostanában a Schüssler 1+11 regenráló testápolóját használom. A krém Calcium fluoratum és Silicea Schüssler-sók kombinációját tartalmazza, amik regenerálják a kötő- és támasztószöveteket, így csökkentik a striákat és a terhességi csíkokat is. A calcium ásványi só emellett erősíti a véráramlást, erősíti az érfalakat, ezért visszeres láb kezelésére is ajánlott. Ráadasul 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz a testápoló, akárcsak a korábbi két kedvencem a márkától.

Nos, ez a krém is beállt a sorba, ugyanis szuper hatékony! Egy hét rendszeres használat után láthatóan enyhültek a csíkok a csípőmön és a combomon. A krém szuper könnyű és pillanatok alatt beszívódik. Az illat pedig a tavasz közeledtére emlékeztet minden nap ezzel a csodás jázmin aromával. I'm in love!

clipboard01_14.jpg

 

schussler_body.jpg

 

img_2225.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr347793554
Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'