Be my Valentine!

by

2016.02.08.

Közeleg egy nap, amin érdemes legalább annyira szeretni másikat, mint az év további 364 napján is ;-) Ennek örömére készítettem Nektek egy moodboardot néhány klassz ajándékötlettel! Lessétek! <3

1. Pink body- Azt hiszem pubertás koromban hordtam utoljára body-t..., nem is értem, hogy történhetett ez?! Pedig annyira kényelmes és még szép is! Pl. EZ!

2. Olivia Burton púderrózsaszín óra- Bár imádom a Daniel Wellington óráim, szívesen hordanék néha egy ilyen szuperlányos színű, klasszikus verziót is. :-) ITT rendelhető szállítási ktg nélkül. 

3. Paradis pulóver - Annyira klassz ez a pulóver!!!! <3 Kell-kell -kell! ITT vásárolható meg, szállítási ktg nélkül. 

4. Deborah Lippmann körömlakk - A leggyönyörűbb lakkok ever! Imádok szinte mindent Deborah Lippmanntól, mint pl. az alábbi Mermaid Kiss névre hallgató csillámos pink verziót is. ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül. 

5. Garance Doré Love, Style, Life könyv - Garance a leginspirálóbb bloggerek egyike. Én biztosan beszerzem a könyvét! :-) ITT kapható pl. 

6. NARS duó pirosító - Hát nem mesés ez a két árnyalat? OMG! ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül. 

valentinesday.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr878369018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'