Lavera - In love with nature!

by

2016.02.26.

Imádom a természetet, ebből eredendően a természetességet is!  Legyen szó sminkekről, beauty termékekről vagy az élet bármely más területéről. Szerencsére a szépségápolási trendek is a természetesség felé mozdultak el. A természetes alapanyagokra építő, minden mentes termékek mindig is foglalkoztattak. Hatékony, innovatív, elérhető árú natúr termékekből azonban nincs olyan sok. Van viszont egy német márka, amit mindenképp szeretnék Nektek bemutatni, ugyanis zseniális. 

Ki ismeri a Lavera termékeket? Fel a kezekkel! :-) Pixi rajongók előnyben, ugyanis egy imádnivalómindentudó Basis Sensitiv krém már lapult az egyik Pure by Pixiboxban. Egy vegán termékről van szó, ami többek között shea vajat és mandula olajat is tartalmaz, emellett pedig enyhe UV védelmet is biztosít. Egyszerűen imádom, mind a mai napig. Az illatról nem is beszélve..., de erről többet kicsit lejjebb. 
A Lavera amúgy több mit 25 éve foglalkozik natúrkozmetikumokkal.Hatékony, saját termesztésű bio alapanyagokból készülnek. Ellenőrzött natúrkozmetikumok, amit a NaTrue logó tanúsít. A termékek egy része a német Öko-Test által „Sehr gut” = „nagyon jó” minőstést kapott, ami nem kis dolog.
Pumpás aluminium mentes, természetes, de hatékony dezodorra vadásztok? A Lavera Basis pumpás dezodor ezt mind tudja. Én sem hittem a szememnek, no meg az orromnak sem mikor megszaglásztam az üveget. Ugyanis az összes természetes pumpás, illetve golyós dezodor ami eddig a kezem ügyébe került olyan rettenetes illattal rendelkezik, hogy ihaj, a tartósság hiányáról nem is beszélve. Ezért is volt többek között olyan gigantikus öröm ez a dezodor. Szuper kényelmes, mennyei narancsos joghurt illat és frissesség a nap végéig. Imádat! Mindenképp próbáljátok ki!
Lavera Fürdősók
Most, hogy végre van kádunk az új lakásban hétvégente biztosan veszek relax fürdőt. A fürdővízbe pedig naná, hogy teszek valami izgalmasat. Egy ideje tesztelem már a Lavera fürdősókat, ami valami eszméletlenül puhává teszik a bőröm. (nem érzetem még hasonlót más fürdőgolyónál, habfürdőnél) Több verzióban kapható. Kiválasztom a hangulatomnak, lelkiállapotomnak megfelelőt és indul is a relax. Aromás intenzív, természetes illat járja be tőle a fürdőt (ami kicsit sem tolakodó) amit egyszerűen imádok. Már az illat is megnyugtat. A lime-vasfű és a tej -méz verziók a kedvenceim. 
Réges-régen kitűztem, hogy hanyagolom a csúnyaságokat tartalmazó fogkrémeket, de egy olyan fogkrém felkutatása, ami természetes összetevőket tartalmaz, hatékony, és! az íz is megfelelő nem könnyű feladat. A Lavera Basis fogkrémek egytől-egyig ilyenek. Hihetetlennek tűnhet, de igaz! Remek természetes alternatíva, érdemes kipróbálni!
Egy biztos a termékek belopták magukat a szívembe, szóval biztosan hallhattok még róluk a blogon. :-) A Lavera termékeket EZEKBEN az üzletekben érheteitek el.

lavera4.jpg

 

 

lavera_1.jpg

 

img_2684.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr228409342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'