Minimal favorites

by

2016.03.01.

Tulajdonképpen az egész blog a minimalista kedvenceimről szól, most mégis mutatnék néhány igazán klassz találatot, ami önmagában minden más "nélkül" tökéletes szerintem. 

Guerlain La Petit Robe Noir rúzs

Felmerülhet bennetek jogosan a  kérdés, hogy egy ütős pink színű rúzs vajon mitől minimalista? Ha a smink további részét konkrétan kiiktatjuk már minimalistává is válik. Imádom, ha az arcra semmi más szín nem kerül fel pluszban csak egy élénk színű rúzs. Imádom a merész kontrasztokat, a leginkább egyszerű kapucnis pulóverrel, vagy egy sima fehér pólóval viselem. Ez a különleges Guerlain darab pedig állagra, színre és illatra!! (vattacukor <3) is csodás! 

Sudio Sweden fülhallgató

Tudjátok, hogy régóta rajongok Svédországért, a tájért az emberekért és persze a designért. Nemrég egy csodás fülest kaptam ajándékba egy igazán menő svéd márkától a Sudio Sweden-től. Mennyire klasszul mutat már, ha egy ilyen ékszerrel hallgatja az ember nap mint nap a zenéket a metrón, vonaton, buszon, bárhol. De! nem csak a kinézetük szép, hanem a hangzásuk is! A fülhallgatóhoz érkezik egy szuper bőr tok, illetve kiegészítők is. Több színben és formátumban kapható. Egytől-egyig csodás! Ajándéknak, vagy csak úgy. A jó hír pedig az, hogy ha most vásároltok az entrance15 promó kóddal 15% kedvezményben részesültök a vásárlás során. A szállítás teljesen ingyenes. Enjoy!

Natura Bissé The Cure Hydro-Gel Toner

Az általam eddig ismert szépségápolási termékkel összehasonlíthatatlan márka érkezett Mo.-ra. Nem más, mint a Natura Bissé. Egy workshop keretein belül ismerkedtünk meg a termékekkel nemrég. Egy spanyol luxus márkáról van szó, ami alapvetően innovatív összetevői és hatékonysága miatt kiemelkedő. A márka mögött húzódó kutatások, fejlesztések több mint lenyűgözőek. Emellett a hatásuk is ámulatba ejtett. Érdemes körbelesni a márka honlapján. Hamarosan részleteket is olvashattok a márkáról itt a blogon. Stay tuned!

clipboard01_16.jpg

img_2715.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr438423326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'