3 days in paradise... - Natura Hill Zebegény

by

2016.03.31.

Tudjátok, hogy imádom a "szépet". A szépség iránti szeretetem pedig kiterjed az élet minden területére. Legyen szó egyszerű hétköznapokról, munkáról vagy pihenésről. Ritkán jut időnk utazásra, pihenésre, de ha mégis, igyekszem olyan helyekre ellátogatni ahol nem csak a táj, hanem maga a szálláshely is elragadtat. Külön örömmel keresem fel itthon a szebbnél-szebb szálláshelyeket, ugyanis szerencsére egyre több igényes, különleges atmoszférát adó szálláshely bukkan fel a "térképen" . Szeretném bemutatni Nektek az egyik leggyönyörűbb ékszerdobozt, ami a mesés Dunakanyarban található. Nemrég a legjobb barátnőmmel a Natura Hill Zebegényben jártunk. 

A vendégház a Dunakanyar egyik legcsodásabb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában. Már maga a panoráma is "zen"-t áraszt, de itt még rég nem ért véget a jó dolgok sora. A vendégeket összesen nyolc tündéri tematikus szoba várja, négy emeleti és négy földszinti. (külön fürdővel, alap konyhai felszereléssel). A vendégház berendezését a természetes népi elemek és a modern bútorok, egyedi ötletek ötvözete adja. Igazán bájos hangulatot ad a helynek! (lessétek a képeket amiket készítettem) Kényeztetésként szolgál még, az egy mesés panorámájú szauna, ahonnan a Börzsöny látható akár egy festmény. Apropó kényeztetés: A Natura Hill étterme egy igazi gyöngyszem, minden gasztronómia iránt érdeklődő számára kötelező!! <3

Aki ismer, vagy aki követ az Instagramon is elcsíphette már, hogy imádok sütni, főzni, de enni is! :-) Leginkább a természetes alapanyagokból készült, mesterséges anyagoktól mentes ételeket preferálom.Többek között ezért külön öröm, hogy a Natura Hill éttermének menüje kialakításánál szinte kizárólag helyben előállított termékeket használnak fel. Az alapanyagok nagy része helyben készült, vagy közeli termelőktől származik. A séf Ruga Endre menüje csodás gasztronómiai élményt nyújt. Friss alapanyagok, természetes ízek, szuper összhang. Imádtam minden egyes fogást, de nem csak én, hanem a barátnőm is, akinek külön odafigyeléssel minden fogást glutén, laktóz és cukormentesen készítettek el. 

Programokból sincs hiány, ugyanis Zebegény és Nagymaros is bájos, de egy kiadós séta, vagy hosszabb kirándulás a gyönyörű Börzsönyben is remek program. Relaxálásként pedig jöhet a Natura Hill csodás szaunája és egy szuper masszázs. Ezt követően pedig irány az étterem, amit az esetben is ajánlok Nektek, ha csak szimplán egy remek, gasztronómiai élményre és helyszínre vágynátok. Imádni fogjátok! Érkezés előtt érdemes telefonon mindig asztalt foglalni  ITT

A minimalista szemléletemnek külön öröm, hogy a Natura Hill egy olyan szállás, ami teljes mértékben a fenntarthatóságra törekszik. Végre találtam itthon egy olyan szálláshelyet, ami nem csak kiélvezi a csodás környezetet, de ügyel arra is, hogy sokáig ilyen csodás maradjon. Like, like. like!  

Szívből ajánlom azoknak aki páratlan vendégszeretetre, különleges odafigyelésre, egy szuper igényes szállásra , és/vagy gasztronómiai élményre vágynak egy mesés környezetben. Btw. esküvői helyszínként is szuper választás lehet. (én minden esetre nagyon szívesen tartanám itt az esküvőm... :-) Két szóval: Látnotok kell! <3 További részleteket és infókat ITT találtok!

img_2831.jpg

 

 

img_2854.jpg

 

img_2823.jpg

img_2838.jpg

 

 

img_2792.jpg

 

 

img_2805.jpg

  

 Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr188523900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekat 2016.03.31. 14:48:16

Mióta Világevő arrajárt, mindehol feltűnik.... :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'