Home is where the cookies are...

by

2016.04.04.

A legelső "new home" bejegyzésem óta azért eltelt egy kis idő. Gondoltam megosztom veletek mi történt az első bejegyzés óta a kis otthonunkban.

A lakásban a színek leginkább az ételekben jelentkeznek :D A legtöbb időmet a munkám mellett ugyanis a sütés és a főzőcskézés teszi ki. A lakás színei tekintetében még mindig a pasztell árnyalatok a dominánsak. A falakra felkerült néhány kép, született egy fűszeres kosár, egy ibolyaszörp, (ami azóta inkább ibolyabornak mondható :D) felkerült egy függöny, a polcra került a szüleim fotója, növények kerültek a szobákba és teraszra, illetve kisült néhány medvehagymás pogácsa is :-)

Persze a késztől még mindig nagyon messze van, nem véletlen hiányoznak fotók egy-egy dolgozószobáról és a fürdőről is, de a fent említett dolgok otthonossá teszik számunkra ezt a kis nyugalomszigetet, amibe mindig öröm hazajönni. 

Egy nagyon kedves olvasó tanácsára teljesen belebolondultam a tapétákba, így egészen valószínű, hogy a háló egyik falára felkerül valami izgalmas. Ezúton is nagy köszönet az ötletért! :-* Rendezés alatt áll még A férfi birodalma és a beauty birodalmam is. Ezen felül épp most lapozzuk a teraszt. Spanyol cementlapok helyett magyar lapok kerülnek le, viszont a mintát tekintve nagyon izgalmas. Stay tuned! :-)

img_2889.jpg

 

img_2914.jpg

 

img_2900.jpg

 

img_2907.jpg

 

img_2901.jpg

 

img_2896.jpg

 

img_2916.jpg

 

img_2906.jpg

 

img_2891.jpg

 

img_2905.jpg

 

img_2902.jpg

 

img_2887.jpg

Fotó: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr628566290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

g_i_t 2016.04.07. 20:54:20

szép, szép, szép! tiszta, üde és légies. a tapétára mindenképpen kíváncsi leszek ;) érezzétek jól magatokat benne!

szemtelen leszek: a kanapén lévő párna(huzat) honnan van? és az a fenomenális madaras kép? kicsit rájuk kattantam...

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'