The best tinted moisturizers

by

2016.05.29.

Volt egyszer egy színezett bőrtökéletesítő krémem, amit kismilliószor említettem Nektek ITT a blogon. Rengeteget használtam 3X újravásároltam és rengeteg menyasszonyt sminkeltem vele. (ITT, ITT és ITT) Imádtam! Ez pedig nem más, mint a Caudalie Day Perfecting Fluid, ami most más néven fut, de szerencsére kapható két színben is (PL ITT)

A fejembe vettem azonban, hogy keresek még olyan színezett, vagy éppen csak minimál színt tartalmazó bőrtökéletesítő krémeket, amikkel kiváltható egy alapozó akár. Tudjátok, nem vagyok nagy alapozó rajongó, főleg nem nyáron. Ettől függetlenül persze vannak olyan napok, amikor hálát adok, hogy léteznek! :-) Most azonban jöjjön néhány kiszemelt a piacról, amikről nem tudom levenni a szemem. Kizárólag olyan webshopokból szemezgettem, ahonnan már többször rendeletem, tehát mindannyian szállítanak Mo-ra, minimális szállítási költséggel, vagy teljesen ingyen. Lessétek! <3

1. FACE Tited Mineral Moisturizer 20 SPF

2. NEW KID COSMETICS Tint Tinted Moisturizer 

3. NUXE DD Cream Light 

4. STILA Illuminating Beauty Balm (kakukktojás :-)

5. GIORGIO ARMANI Nude Glow Tinted Cream

6. PERRICONE MD Face Finishing Moisturizer Tint

7. AVEDA Inner Light Tinted Moisturizer 15 SPF

tm.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr128756336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'