No make up make up inspiration

by

2016.06.30.

Ami a saját sminkelési szokásaimat illeti, évek òta a minimalizmusra törekszem. Csak a legszükségesebb dolgok kerülnek az arcomra. Mindig is arra törekedtem, hogy a bőröm minősègét javítsam, tartsam "fiatalon" Többek között napi 3 liter vízzel, (sok frissen facsart citromlé), masszázzsal, alapos rendszeres tisztítással, hámlasztással, maszkok használatával és hidratálással.

Szép bőrnek ugyanis már csak minimális optikai tuningra lehet szüksége. ( hosszas festegetésre hétköznap általában nincs is időm reggel 5:20-as keléssel) Így esetemben csak különlegesebb alkalmakkor vetek be egy "látványosabb" sminket. Persze ahány ember annyi szokás. Én személy szerint abban látom a nagyobb fantáziát, hogy olyan sminket készítsek, ami "láthatatlanul" megszépít, de nem kreál új arcot. Egy-egy alkalomkor nyilván azért kell egy füstös szem, egy vörös rúzs, vagy cicaszemek :-)

Hogy miért mesélem Nektek mindezt? Azért mert nem csak a Perricone MD fantasztikus "No makeup" termékei hòdítanak épp (ITT kaphatók), hanem a no makeup sminkek is.

Készítsünk olyan sminket, ami alig látszik, de gyönyörűvé tesz! Kihívás elfogadva! Egy ilyen sminket hamarosan a blogon is láthattok rajtam. (Részletes leírással)

Addig viszont jöjjön inspiráciòként néhány csodás smink, egy-egy szeretnivaló kölyökkel <3 Enjoy!

b_14.jpg

a_16.jpg

c_14.jpg

fotorcreated_3.jpg

gg.jpg

Kollázsok: Enn

Fotók: Pinterest


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr658757598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'