Autumn hydration

by

2016.09.03.

Pehely könnyű, selymes és mélyen hidratál, ez a Vagheggi Phytocosmetici ReHydra arckrém. Ha megjelenik a föld felett hajnalban egy varázslatos, fátyolszerű páraréteg az ősz már biztosan nincs messze. Ezt a csodát pedig a múlt héten szinte minden reggel figyelhettem a vonatról. Csodás... Emellett pedig remek párhuzam az alábbi zseniális hidratáló társamra, ami az elmúlt hónapokban a főszereplőt játszotta az arcápolásomban.

Sok arckrémet próbáltam már, köztük nagyon-nagyon jókat, a Vagheggi ReHydra textúrájához hasonlóval viszont még korábban sosem. Felfrissít, nem nehéz, azonnal beszívódik, csodás egyenletes hidratált bőrfelszínt eredményez. Tökéletes az őszre! Ti milyen arckrémet használtok épp? 

img_3164.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr1611672592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'