New in September

by

2016.09.18.

Rég nem meséltem Nektek milyen újdonságok is kerültek a beauty polcomra. Jöjjön ma egy top 3, amit mostanság a legtöbbet használok. 

1. Maybelline Master Precise Curvy - Mindenki aki eddig hadilábon állt a szemhéjtusokkal, most fellélegezhet. Nem kell már százezerszer lemosni egy-egy félresikerült vonalat, mielőtt megszületik A tökéletes vonás. A Maybelline ugyanis egy olyan szemhéjtus, filccel rukkolt elő amit tényleg szuper könnyű használni. Könnyedén húzható vele a legprecízebb vonal is, sőt a vonalvastagságot is egyszerűen koordinálhatjátok, ahogy forgatjátok a ceruzát. Imádat!

2. Pupa Face & Body highlighter - Ez az üvegtégely egy könnyed csodás, meleg fényű zselékrémet rejt, ami nagyon finoman világítja meg a test és arc bármely részét. Finom visszafogott, természetes csillámokat tartalmaz. Csodaszép kulcscsontra például, de imádom highlighterként az arccsont felső peremén is. 

3. Guerlain Rouge G de Guerlain Genna - Ez a rúzs!! A csodás, súlyos luxus csomagolás tükörrel, egy hidratáló mégis vibráló szín, s az illat... OMG egy álom vált valóra...Egy álom!! Ha tehetitek próbáljátok ki!

p1010327.jpg

 

p1010331.jpg

 

p1010335.jpg

Fotók: Enn with Olympus PEN E-PL7


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr311703395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bagaela · http://kremmarka.blog.hu/ 2016.09.18. 23:44:54

Hát, én ezt a maybelline szemhéjtudpst senkinek nem ajánlanám, bumszli, nem igazán precíziós mozdulatokat végezni és kb már a levegőben lévő párától is folyik lefelé. Pfuj. Még jó, hogy ajándékba kaptam! Amúgy minden rá kidobott forintot sajnálnék.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'