Smokey eyes light look

by

2016.09.24.

Smokey eyes munkahelyre? Simán bevállalnám, de csak abban a formában ahogy itt lent láthatják. Nem szeretem a mesterkélt, eltúlzott, harsány sminkeket a mindennapokban. Legyen finom, minimalista, emelje ki a természetes szépséget, passzoljon nyilván az öltözékhez, kedvhez és mindenképp legyen benne valami izgalmas is. Mostanában ezzel az alapelképzeléssel látok neki a mindennapi "korahajnali" :D sminkemnek. Nemrég a smokey eyes "lightosított" verziójával próbálkoztam. Az arcomra mindössze a legújabb Omorovicza Oxygen Booster került, ami egyszerre feszesít, táplál és egy csodás egészséges "ragyogást" ad. Igazi "allrounder"! <3

A szemem alá és az apró bőrhibákra a Maybelline Fit Me korrektor került, ami BRÉKING október elejétől itthon is kapható lesz! Brutálisan klassz dolog, mindenki neszeszerébe kötelező! Tudása vetekszik az imádott kedvencemmel a Clinique Airbrush-al. 

A szememet BE fekete szemceruzájával emeltem ki, de kizárólag a külső szemzugoknál a szempillák tövében. Ezután a szemceruza másik oldalán található szivacsos applikátorral elsatíroztam a szemek belső irányába, hogy vonalaknak nyoma ne maradjon. Note! - A kevesebb mindig több! Nincs szükség "sok" feketére.

Tipp: Ha kicsit rajzolgattok a szemceruzával a kézfejetekre a kéz melegétől bepuhulnak általában a ceruzák és kényelmesebb velük dolgozni. 

Ezt követően a szempillákra felvittem két rétegben a La Roche Posay legkíméletesebb szempillaspirálját ever. Imádom, mind a mai napig. Érzékeny szemekre igazi gyógyír. Imádni fogjátok. 

Az ajkakra ezúttal csak némi Aesop ajakápoló került, hogy a hangsúly ott maradjon ahol szerettem volna, a szemeken. 

p1010395.jpg

 

p1010380.jpg

 

p1010349.jpg

Fotók: Enn 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr3911700879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'